SREĆKU SE U NEDELJU IZGUBIO TRAG, A JUTROS PRONAĐEN MRTAV: Meštani planinskog sela otkrili šta se desilo njihovom komšiji (FOTO)

Region

SREĆKU SE U NEDELJU IZGUBIO TRAG, A JUTROS PRONAĐEN MRTAV: Meštani planinskog sela otkrili šta se desilo njihovom komšiji (FOTO)

U selu Sekirje kod Vranja jutros je pronađen mrtav meštanin Srećko Paunković (59).

Rodbina je objavila na društvenim mrežama apel za pomoć, pošto se Srećko vodio kao nestao. Istragom je utvrđeno da on nije žrtva nasilja, već da je preminuo prirodnom smrću. Kako saznajemo, preminuli je živeo sam, a prema rečima meštana sela Sekirje, on je izašao napolje po drva i preminuo je.

Policija je obavila uviđaj, izašao je i mrtvozornik i utvrđeno je da je umro prirodnom smrću.

– On je nestao ima nekoliko dana, familija ga je zvala telefonom od nedelje je bio nedostupan, ali je on živeo sam nije se ženio. Tražili su ga brat i snaja, njega nema, pa nema. Onda od jutros je otišao komšija i našao ga kod ambara za drva. Tu ga je našao da leži – navode meštani.

– Ne znamo koliko dana je ležao mrtav – kažu sagovornici Kurira.

Kako su još dodali stanovnici ovog planinskog sela, njihovo mesto je zabačeno, a Srećkovi rođaci žive u Vranju. Kako im se nije javljao, zabrinuli su se i počeli potragu.

– Oni su ga tražili, nisu mogli da ga nađu i zabrinuli su se za njega, rodbina brat i snaja. Pitali su meštane da ga slučajno nije neko video. Objaviljeno je baš zbog toga i na društvenoj mreži na stranici Poljanica – Klisura Vranje. Kad je ujutro komšija to pogledao i video da ga nema, onda je otišao da ga traži i našao ga tamo kod ambara. Rodbina je obavestila policiju – ističu stanovnici ovog planinskog sela.

– Čovek je pošao po drva i tu je pao, a imao je određene zdravstvene probleme – dodaju nam sagovornici.

Poljanica obuhvata 22 planinska sela jedno od njih je Sekirje, udaljeno je preko dvadeset kilometara od Vranja. (Kurir.rs – T. S.)