BAHATILA SE VENČANJEM OD 54 MILIONA €, A ONDA SE DESIO EPSKI SKANDAL: Mladoženja toliko OBRUKAO MLADU da je isključila sve mreže

Ispovijesti

BAHATILA SE VENČANJEM OD 54 MILIONA €, A ONDA SE DESIO EPSKI SKANDAL: Mladoženja toliko OBRUKAO MLADU da je isključila sve mreže

Venčanje Madelin Brokvej (26), naslednice najuspešnijeg lanca radnji prodaje automobila u Floridi, i njenog izabranika Džejkoba Lagrona, koštalo je astronomskih 54 miliona evra (59 miliona dolara i bilo je apsolutna senzacija na društvenim mrežama. Posle glamura, iznajmljivanja Versajskog dvorca, privatnih aviona i kamiona, Madelin je isključila sve društvene mreže jer je njen suprug uhapšen.

Džejkob Lagron (29) optužen je za napad i navodnu pucnjavu na policajce u Teksasu u 14. marta ove godine. Tri policajca reagovala su na poziv za narušavanje javnog reda i mira na Lagronovoj adresi početkom godine, a onda je on, kako piše u izveštaju “The Post-a”, pucao na službena lica.

“Lagron je svesno pretio i svesno želeo da nanese povrede vatrenim oružjem”, piše u optužnici. U četvrtak Džejkob se pojavio na sudu i za sada mu preti kazna zatvora. Njegova supruga Madelin Brokvej nije došla na suđenje, kako prenosi “NBC News”.

Par je postao poznat na društvenim mrežama kada su se pojavili snimci venčanja koje je koštalo 54 miliona evra.

Otac Madelin Brokvej, Bob Brokvej je direktor kompanije Automotiv Group, amajka Pola Brokvej, zamenik predsednika Coral Bagles, ogranka za Mercedes Benz u Floridi u avgustu mesecu završili su na naslovnim stranama lokalnih medija zbog prodaje dve nekretnine u vrednosti od 150 i 700 miliona dolara.

Madelin Brokvej, koja je poreklom iz Majamija, posle završene srednje škole preselila se u Teksas gde je i upoznala svog budućeg supruga. Na multimilionskom venčanju koje je koštalo 59 miliona dolara goste je zabavljao bend Maroon 5 i frontmen Adam Lavin. Ceremonija je uključivala ručak kod Dior-a, iznajmljivanje operske kuće – Opera Garnije u Parizu, privatne avione, pa čak i Versajski dvorac. (Kurir.rs/Blic žena)