VODITELJKA ZAVRŠILA U KREVETU SA KOLEGOM Muž je tražio po hotelu:”Nije mogao da dođe sebi”

Region

VODITELJKA ZAVRŠILA U KREVETU SA KOLEGOM Muž je tražio po hotelu:”Nije mogao da dođe sebi”

Voditeljka Tamara Grujić ispričala je da je doživela neprijatno iskustvo sa kolegom, te je sasvim slučajno završila u njegovom krevetu. Tamara Grujić je ispričala da mesečari još od malena, pa je jednom prilikom završila sasvim slučajno u krevetu svog kolege.

– Pre par meseci Aleksandar arhitekta i ja završavamo večeru poslednji, nešto malo pričamo, svi su otišli da spavaju. I ja sam otišla da spavam u neko doba. Vuk se probudi, vidi da me nema. Dva, pola tri ko veli ja sam sa Aleksandrom, u kafani cirkam. Možeš misliti. Izađe napolje ukapira da je sve po hotelu pogašeno i pomisli da nisam krenula da mesečarim i krene da me zove: ‘Tamara, Tamara’ – započela je priču voditeljka.

– U tom momentu ugleda Aleksandra na terasi, koji se probudio, nije mogao da spava, pita ga: ‘Gde je Tamara, je l’ kod tebe’, a ovaj kaže: ‘Ne’. Dva sata su me zajedno tražili od dva do četiri ujutru i onda mu je Vuk rekao: ‘Nema veze ona se uvek vrati’” – ispričala je kroz smeh Tamara u emisiji Marije Kilibarde.

– Budim se u sedam sati, otvaram oči i vidim svog tonca u bračnom krevetu pored sebe. Osedim, ustajem i shvatam da je njegova soba preko puta moje. Ulazim u svoju sobu, a Vuk će s vrata: “Gde si ti celu noć?”, kažem: “Ja otišla kod Brane” – rekla je ona, pa dodala:

– Dva ujutru ja otvaram vrata njegove sobe i govorim mu nešto vezano za snimanje, sedam pored njega, uzimam mu celo ćebe, ležem, pokrivam se i ništa. Čovek nije mogao da dođe sebi, toliko se paralisao da mu nije palo na pamet da pokuca kod Vuka na vrata i pita za mene.

– Dugo nisam mesečarila, u dvadesetim recimo nisam uopšte, počela sam od kako sam sa Vukom, koji me tako usred noći uhvati kako stojim kao kip u ćošku. Onda me on uhvati pa me vrati jer čoveka koji mesečari ne treba buditi. Primetili smo da je ćerka Lenka to nasledila od mene – rekla voditeljka koja je 2019. godine rodila Lenku, od koje se ne odvaja čak ni kada ide na posao.

Inače, Tamara Grujić, ne krije da ima neobičan odnos sa suprugom Vukom. Ona je, naime, otkrila da ne spava u istoj sobi sa svojim partnerom.

– Mi smo tu odluku doneli spontano. Uprkos tome što će mi mnogi zameriti i reći da nije zdravo, volim da spavam sa ćerkom Lenkom, Vuku stoga nije preostalo ništa drugo do da bude u drugoj sobi s našim psom Milicom (smeh). Za sada nismo videli lošu stranu te podele, ali smo oboje svesni da to neće biti zauvek i da zbog toga trenutno više radimo na očuvanju naše intime – kazala je Tamara Grujić nedavno.

Voditeljka je jednom otkrila kako je upoznala supruga Vuka sa kojim ima ćerku, o tome čitajte u odvojenom tekstu. (blic.rs)