SAZNALA SAM DA ME MUŽ VARA 2 GODINE DOK SAM SE SPREMALA ZA OPERACIJU MOZGA: Nisam se smirila dok nisam pronašla njegovu LJUBAVNICU

Ispovijesti

SAZNALA SAM DA ME MUŽ VARA 2 GODINE DOK SAM SE SPREMALA ZA OPERACIJU MOZGA: Nisam se smirila dok nisam pronašla njegovu LJUBAVNICU

Šanen Doerti (52) tvrdi da je otkrila kako je njen suprug imao aferu baš pre nego što je trebalo da ona ide na operaciju tumora na mozgu. U premijernoj epizodi svog podcasta „Let‘s Be Clear” prisetila se kako se nosila s razvodom od Kurta Isvarijenka dok se istovremeno borila s rakom u četvrtom stadijumu početkom ove godine.

„Na operaciju sam išla rano ujutru i išla sam nakon što sam saznala da je moj brak zapravo gotov, da je moj muž imao aferu dve godine”, rekla je Doerti.

Iako glumica priznaje da je Isvarijenko „želeo” da bude uz nju, na kraju je odlučila da „ne može da ide na tu operaciju s njim tamo”.

„Osećala sam se tako izdano. Na kraju dana, osećala sam se tako neverovatno nevoljenom od nekog s kim sam bila 14 godina, od strane nekoga koga sam volela svim srcem”, pričala je zvezda serije „Beverly Hills, 90210”.

Uz sebe je u tom trenutku imala majku, brata i najboljeg prijatelja Krisa. Iako je operacija bila uspešna, morala je da ide i na zračenja i nakon toga je nastavila da se bori s iscrpljujućom bolešću.

„Samo sve to prolazi dok pokušavaš da shvatiš hoćeš li se je*eno razvesti i pokušavaš da dođeš do istine o tome”, priča u podkastu.

Doerti i Isvarijenko su se rastali u januaru, u istom mesecu kad je ona operisana, a zahtev za razvod od fotografa podnela je tek u aprilu. Uprkos neverstvu, glumica kaže da joj je bilo teško da napusti njihov brak.

„Bila sam tako zbunjena i bila sam na steroidima i mnogim stvarima zbog operacije jer nisu hteli da mi mozak otekne. I iskreno, još uvek je jako teško. Da, donela sam odluku o razvodu, ali s tom osobom me vežu mnoge uspomene”, ispričala je.

Otkrila je kako je tada postala „opsednuta” otkrivanjem svakog detalja izdaje svog supruga „kroz razgovore, očekujući da neko bude iskren”.

„Ako delite 14 godina zajedno i varali ste, ne zaslužuje li ta osoba apsolutnu istinu bez obzira na to koliko je to boli”, pitala se. Doerti tvrdi kako je razgovarala s devojkom s kojom ju je varao dve godine, ali nije otkrila njen identitet.

Podsetimo, Doerti je prvi put dijagnostikovan rak dojke 2015. godine, a dve godine kasnije objavila je da je otišla u remisiju. Međutim, rak joj se vratio 2019. i napredovao do četvrtog stadijuma šireći se na mozak. Pre braka s Isvarijenkom, bila je u braku s Ešlijem Hamiltonom od 1993. do 1994. i Rikom Salomonom od 2002. do 2003.

„Bilo je neprijatno. Užasnuta sam što ne mogu da održim vezu. Triput sam propala u braku, ali i dalje verujem u ljubav”, razočarana je.

Iako je preuzela odgovornost za neke probleme u braku s Isvarijenkom, dala je do znanja da je razvod njegova krivica.

„Moram da volim sebe i obračunam se s prošlošću, stvarno, pre nego što mogu da krenem dalje i sad sam prilično sigurna da ću upoznati nekoga, nadam se uskoro.” (Kurir.rs/ Jutarnji.hr)