Maca o svojoj supruzi: Ona nije kao iskompleksirane budale kojima je dosadno pa postanu kreatorke

Showbizz

Maca o svojoj supruzi: Ona nije kao iskompleksirane budale kojima je dosadno pa postanu kreatorke

Dragan Marinković Maca je tokom gostovanja u emisiji “Nije sve tako crno”, između ostalog, govorio o svojoj supruzi Jovani.

“Jovana nema potrebu za medijskim eksponiranjem. Nije tip žene kao ove žene poznatih… Ove budale iskompleksirane kojima je uz muža dosadno pa postanu kreatorke, imaju potrebu da izađu u javnost. Ja tako i svoju djecu vaspitavam, neka se bore sami, a ne da kažu: ‘Evo ga Macin mali.’ Ma j**ao ti Maca mater, stvaraj svoje ime”, kazao je.

Maca i Jovana su 2015. godine otvorili frizerski salon u Beogradu. Vjenčali su se 2016. nakon nekoliko mjeseci zabavljanja. Slavlje su organizovali u jednom beogradskom restoranu, a bilo je prisutno oko 150 gostiju. Nažalost, susreli su se s tragedijom – izgubili su trojke. Glumac je ranije govorio o ovom teškom periodu.

“Jovani je bilo užasno. Morali smo poslije toga da odemo na nekoliko mjeseci van Beograda kako bismo se sklonili od svega. Trebinje nam je bilo utočište četiri – pet mjeseci. Tamo smo se fino odmorili od beogradske gužve i haosa”, ispričao je.

Nakon toga je rekao da su željeli usvojiti dijete, ali su odustali od toga. Klix.ba