“IŽIVLJAVALI SU SE NA MENI…” JK priznala kroz kakvu AGONIJU prolazi, evo zbog čega su se kolege okomile na nju: Neka me ostave!

Showbizz

“IŽIVLJAVALI SU SE NA MENI…” JK priznala kroz kakvu AGONIJU prolazi, evo zbog čega su se kolege okomile na nju: Neka me ostave!

Pop zvezda Jelena Karleuša nedavno je objavila dugo očekivani album “Alfa”, a nešto kasnije i drugi album “Omega”, čime je izazvala pravi haos na estradi. Pop zvezda je istakla da je trpela linč od strane kolega jer su njeni poslovni poduhvati u prošlom periodu bili jako uspešni.

Jelena važi za ličnost koja nema dlake na jeziku, tako je i ovaj put svojom brutalnom porukom digla veliku prašinu.

– Nema ništa ni protiv jednog kolege, ali mislim da je kranje vreme da me ostave na miru! Okej je. Izdala sam dva albuma, to je svima jako teško palo. Bila je dobra promocija. Dobri su spotovi. Iživljavali su se svi na meni – rekla je JK za Hajp.

Podsetimo, JK je pre par meseci nakon objavljivanja dva albuma dodatno potkačila kolege i uputila im poslovni savet. Pevačica je tada na svom Instagram profilu istakla da smatra da je za njih najbolje da u nekoliko narednih godina ništa ne snimaju “jer će ispasti smešni”.

– Ako se uzme u obzir da su na oba albuma sve pesme hitovi (a to je 19 pesama) i da je moj vizuelni i modni uticaj i inovacija teško nadmašiva kategorija, nisam sigurna da u narednih nekoliko godina neko treba da snimi album i da se slika za isti na ovim prostorima, a da ne ispadne smešan i da se ne poredi sa mnom. Kada je reč o video produkciji, tu je i nekoliko godina malo. Bolje da ne snimaju više nikad. Nije ovo hvaljenje, ovo je realnost a za pametne i dobronameran savet – istakla je JK nedavno. Kurir.rs/K.M