BAHATA DARA BUBAMARA DOLIJALA?! Pevačica se opet parkirala nasred ceste, PAUK joj odneo besnu mašinu?! Novosađani slave (FOTO)

Showbizz

BAHATA DARA BUBAMARA DOLIJALA?! Pevačica se opet parkirala nasred ceste, PAUK joj odneo besnu mašinu?! Novosađani slave (FOTO)

I vrapci na grani znaju da pevačica Dara Bubamara voli skupe automobile i brzu vožnju, ali i da se bahato parkira i to gde stigne.

Iako je njeni Novosađani mnnogo vole, veoma su ljuti na nju kada je reč o njenom ponašanju u saobraćaju. Često čim je vide kako se nepropisno parkirala slikaju i šalju fotografije na Instagram 192_rs, koji sve revnosno objavljuje.

Tako je sad navodno snimljeno kako pauk javnog parking preduzeća odnosi njen skupoceni automobil. Podsetimo, inače, komšije Dare Bubamare otkrile su jednom prilikom da pevačica uživa u automobilima.

– Skoro nikada Daru ne vidim da ide peške. Uvek je u automobilu. Vozi dobra i besna kola, a nije joj strano ni da često nagazi po gasu. Ona je prosto taj tip, voli brzu vožnju i očigledno je zavisnik od adrenalina. Sve svoje obaveze obavlja sa automobilom i retko kada je možete videti da šeta ulicom. Pretpostavljam da joj dodatno stvara pritisak kada je ljudi prepoznaju i žele da se fotografišu sa njom – otkrila je komšinica iz zgrade u kojoj živi Dara. kurir.rs/I.L./foto instagram: 192_rs

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli 192.RS (@192_rs)