Bio je s majkom, ona je otišla da spava, a njega ujutru nije bilo: Ivice nema 8 dana, otac moli za pomoć

Region

Bio je s majkom, ona je otišla da spava, a njega ujutru nije bilo: Ivice nema 8 dana, otac moli za pomoć

Prema rečima njegovog oca, do 11 časova uveče, tog 3. decembra, Ivica je bio s majkom, a kada je ona otišla da spava, on je seo za kompjuter i ujutru ga više nije bilo Ivica Golubović (39), poslednji put je viđen 3. decembra u večernjim časovima u Prijepolju. Njemu se od tada gubi svaki trag, a neutešna porodica u grču i strahu očekuje bilo kakvu vest.

Ivičin otac Milojica ne odustaje od potrage, a ekipa Telegrafa je posetila porodicu Golubović u nadi da će njihov vapaj neko čuti i da će isti, doći do Ivice. Prema rečima njegovog oca, do 11 časova uveče, tog 3. decembra, Ivica je bio s majkom, a kada je ona otišla da spava, on je seo za kompjuter i ujutru ga više nije bilo.

“Njegova majka je ujutru izašla da uzme drva i videla da su vrata otključana kao i letnja kuhinja. Nije poneo lična dokumenta, ni dva telefona, ne znamo ni šta je obukao”, priča s knedlom u grlu Ivičin otac.

Na pitanje da li postoji neki razlog zbog kog bi Ivica odlučio da nestane tek tako, Milojica odgovara:

“U tome je i stvar, jer nemamo odakle da pođemo. Nije imao nijedan razlog da nestane. Nikakav povod. Imao je dobar posao, radio je kao opravnik vozova. Ne postoji nikakav trag, samo je izašao i nestao. Evo, tražimo osam dana. Zahvaljujem se svim komšijama. Obilazimo i levu i desnu obalu Lima i nikakvog traga nema”, kaže neutešan otac.

Kako kaže, tražio je bilo kakav trag – poruku, ceduljicu, ali njegov sin jedinac nije ostavio ništa. Iza njega je ostala tišina koja odzvanja u porodičnom domu.

“Imao je devojku, ali niko ništa ne zna. Zato sam odneo i telefone u policiju, da se vidi ko ga je zvao od 23 sata do ujutru. Koliko sam čuo, telefone nisu mogli da otključaju, pa sad treba da idu za Beograd”, otkriva on.

Milojica otkriva da je njegova supruga lošeg zdravlja i da stalno pita da li je našao Ivicu.

“Ne smem da uđem gore. Samo me pita: “Jel si našao Ivicu?”. Molim dobre ljude da mi pomognu, samo da nađem dete, da se uključe i ronioci, ako mu je, ne daj bože nešto “puklo” u glavi, pa skočio u Lim ili ga je neko kindapovao i bacio. Ne znam ništa, u tome je i problem jer ne znamo gde je, šta je, šta se dešavalo. Pomozite mi da ga samo nađem”, jeca neutešan Milojica.

Komšija Dragan Brašanac kaže da ga je Ivičin nestanak mnogo potresao.

“Nije potreslo samo mene, nego i okolinu i sve koji su ga znali, jer je dečko bio za primer. Svaki dan ga na razne načine tražimo, ali ni traga ni glasa”, kaže komšija Dragan i moli sve da svi koji znaju nešto jave polijici ili roditeljima. (Telegraf.rs)