Jezivi detalji nesreće u kojoj su poginuli Mile i Mario: Ispali iz vozila, jedan pregažen, na drugog pao auto

Region

Jezivi detalji nesreće u kojoj su poginuli Mile i Mario: Ispali iz vozila, jedan pregažen, na drugog pao auto…

Vozač je na 300 metara od naselja Komletinci izgubio kontrolu nad vozilom i sleteo sa kolovoza ulevo u odvodni kanal Dva mladića poginula su u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u petak uveče, nekoliko stotina metara od izlaza iz sela Komletinci nedaleko slavonskog grada Otoka.

U nesreći su stradali Mario Ž. (28) iz Donjeg Novog Sela i Mile A. (30) iz Komletinaca, a hrvatski mediji objavljuju detalje stravične nesreće. Kako se navodi, do nesreće je došlo oko 19:35, na županijskoj cesti 4224, između Komletinaca i Nijemaca.

Vozač je na 300 metara od naselja Komletinci izgubio kontrolu nad vozilom i sleteo sa kolovoza ulevo u odvodni kanal. Auto je više puta udario u kosine kanala i panj, zbog čega su vozač i suvozač ispali iz vozila.

Nakon ispadanja iz vozila na telo 28-godišnjaka pao je automobil, dok je telo 30-godišnjaka odbačeno kroz krošnju drveta na kolovoz. Preko njegovog tela tada je prešao automobil kojim je upravljao 26-godišnji vozač, javlja Index.

Po nalogu zamenika Opštinskog državnog tužilaštva u Vinkovcima, nad telima smrtno stradalih će biti obavljena obdukcija u NMB-u Dr. Juraj Njavro u Vukovaru. Zbog obavljanja uviđaja, saobraćaj je bio zatvoren od 20:05 u petak do 4:15 u subotu. (Telegraf.rs)