TEA TAIROVIĆ BEZ TRUNKE ŠMINKE! Potpuno ležerno izdanje pevačice sve IZNENADILO, ovakvu je još niste videli (FOTO)

Showbizz

TEA TAIROVIĆ BEZ TRUNKE ŠMINKE! Potpuno ležerno izdanje pevačice sve IZNENADILO, ovakvu je još niste videli (FOTO)

Pevačica Tea Tairović bez trunke šminke objavila sliku na društvenim mrežama. Ona ima neobavezno vezanu kosu, bez tunke šminke i nosi slušalice što govori da vredno radi i nema problem da pokaže pravu sebe fanovima. Naime svi smo navikli na Teu kada je sređena u uskim haljinama, kako vrcka na bini, ali ona ima i drugo izdanje kada je u ležernom izdanju.

Podsetimo se ona je samo nekoliko sati pred veliki koncert u Bosni završila u Hitnoj, kada joj je i postavljena longeta na ruci zbog velike povrede. Sada je objavila sliku na kojoj pozira sa lengetom koja joj je stavljena na ruku i obratila se:

– Prvi put za svojih nepunih 28 godina slomih ruku, ali vi znate da se vaša balerina ne predaje i ne prenemaže.Nekako, svake godine pred album mi se desi ponešto loše, a ovog puta je sve išlo neočekivano glatko da sam se prosto uplašila ( kad ono- međutim) neka, dobro je ovo – protiv malera. Šalu na stranu, povreda nije strašna, brzo se oporavljam i zato se dobro spremite za Orašje, Kumanovo, Pariz, Tuzlu, da igrate i pevate kao nikada do sada (ako mogu ja, možete i vi ) – napisala je pevačica, a onda i dodala:

Ne odustajte… neko to negde gore možda gleda, piše… Voli vas T – piše u njenoj objavi. Kurir.rs