Lepa Brena odgovara na negativne komentare iz Hrvatske: ‘Mogli su me prekinuti bilo kad’

Uncategorized

Lepa Brena odgovara na negativne komentare iz Hrvatske: ‘Mogli su me prekinuti bilo kad’

Pjevačica Lepa Brena sada se oglasila zbog negativnih komentara gledatelja HRT-a i o svemu je progovorila bez dlake na jeziku.
Lavinu negativnih komentara izazvala je emisija Kod nas doma kada je folk zvijezda Lepa Brena gostovala i promovisala svoj proizvod – čarape!.

Mnogi su spekulirali kako je došla na javni servis upravo kako bi ispromovirala svoj proizvod, a sada je za srbijanski medij rekla da je bila euforično raspoložena zbog promocije projekta i koncerta Aleksandre Prijović, na kojem je nakon gostovanja u emisiji i gostovala.

“Nisam imala namjeru namjerno kršiti prava na oglas. Niko mi to nije izričito zabranio. Mogli su me prekinuti u bilo kojem trenutku i ne bih se uvrijedila. Imali smo sto drugih tema za razgovor”, kazala je Lepa Brena, a nakon što su ih gledatelji napali HRT je i odgovorio.

Rekli su kako je scenarij sadržavao teme kao što su predblagdansko vrijeme te kako ga ona provodi s porodicom, pjevačka karijera, koncerti Aleksandre Prijović kao i najava njezinih nadolazećih koncerata u Zagrebu.

“Gošća je nažalost iskoristila gostovanje u emisiji uživo i reklamirala svoj novi poduzetnički projekat. Niko uključen u stvaranje ove popularne poslijepodnevne zabavne emisije nije imao namjeru baviti se reklamiranjem navedenih proizvoda”, poručio je HRT na komentare gledatelja o incidentu.

Dorijan Klarić, novinar HRT-a, u istoj je emisiji obavio intervju s Breninim suprugom Bobom, a intervju se bazirao samo na čarape. Njegov prilog s Bobom su umetnuli u emisiju u kojoj je gostovala Brena, piše Večernji list. Izvor: Radio Sarajevo