ĐORĐE DAVID BESAN KAO RIS, UKRADEN MU IDENTITET: Ignorišite i blokirajte! Roker objavio UPOZORENJE: Sve je LAŽ!

Showbizz

ĐORĐE DAVID BESAN KAO RIS, UKRADEN MU IDENTITET: Ignorišite i blokirajte! Roker objavio UPOZORENJE: Sve je LAŽ!

Roker Đorđe David postao je žrtva manipulacije, jer se na društvenom mrežama pojavio njegov lažni profil. Osoba koja koristi ime popularnog člana žirija muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ postavilaje identičnu naslovnu fotografiju, kako bi zavarala Đoletove fanove. Roker je sve otkrio na vreme pa se oglasio na mrežama.

– Lažni profil! Sve ružne poruke koje dobijate nemaju nikakve veze sa mnom! Ignorišite i blokirajte – napisao je Đole uz skrinšot lažnog naloga, a kako bi svima bilo jasno o čemu se radi, detalje je izneo i u video formi koju možete pogledati na početku teksta.

– Ljudi, pojavio se moj lažni nalog gde se čovek predstavlja da je on ja, sa svom ovom mojom vilicom. A da Instagram nalog koji jedini ja vodim navodno administrira moj menadžment – poručio je na Đorđe na svom pravom Instagram nalogu i potom objasnio:

– Kada realno pogledam, ja jesam kada je bend u pitaju i menadžer. Ja sam taj koji ujedno i ugovara svirke, tako da dođem sve u toj varijanti: i mama, i tata, i menadžer, i javna ličnost, i glumac, i pevač i bla bla. Šalu na stranu, ako vam bilo kakvi ružni tekstovi stižu i inboks, ili vas neko ubeđuje da je u moje ime na nekom profilu na Instagramu, laže! Ovo je jedini profil koji ja vodim lično i ne postoji ni jedan drugi – naglasio je Đorđe, koji je nedavno otkrio da je svojevremeno pevao prateće vokale na albumu Lepe Brene. Kurir/Grand/ Preneo: I.L.