MNOGI BI PRETRNULI OD STRAHA DA VIDE OVO Nikola Rokvić u Grčkoj naišao na NIMALO NAIVNU PREPREKU – nije mu svejedno: “Ponovo iskušenje”

Showbizz

MNOGI BI PRETRNULI OD STRAHA DA VIDE OVO Nikola Rokvić u Grčkoj naišao na NIMALO NAIVNU PREPREKU – nije mu svejedno: “Ponovo iskušenje”

Pevač Nikola Rokvić pre 18 dana krenuo je na hodočašće do manastira Svetog Nektarija Eginskog u Grčkoj. Rokvić je krenuo put Egine kako bi prikupio sredstava za svoju fondaciju “Porodica”, koja će ovog puta novac dati dečijoj onkologiji.

Naime, Nikola je ušao u Grčku, a sada je na svom profilu na Instagramu pokazao sa kojim se sve iskušenjima susreće. Ovog puta on je na zemlji zatekao zmijsku košuljicu, što znači da u tom predelu žive zmije, kao i da se neka od njih “presvukla” i odbacila stari rožni prekrivač sa sebe.

Da se sve bude još opasnije, Nikola je potom naveo da je pred njim potom bilo 7 kilometara duboke trave, te ova ruta nije bila nimalo naivna, ali je on uprkos svemu uspeo da ga prođe.

“Bilo je danas i iskušenja, naleteh na ovo, a posle toga jedno 7 kilometara dublja trava. Bogu hvala sve dobro prođe” – napisao je Nikola.

“Dragi ljudi, evo ušao sam u Grčku preko prelaza Dorjan, pred jezera i sada prelazim predivne proplanke ove u Grčkoj. Prelepa priroda. Da ste mi živi i zdravi i Bogom blagosloveni. I da vas obavestim da smo stigli do 19 miliona. Bog vas blagoslovio, idemo dalje do našeg cilja. Ovog puta za dečiju radost”, rekao je Rokvić.

Inače, Nikola Rokvić pre 19 dana krenuo je od Hrama Svetog Save ka Grčkoj, i svakog dana prelazi oko 35 kilometara. Rokvić je najradosniji hrišćanski praznik – Vaskrs proveo sa svojom porodicom, koja ga je sačekala u Makedoniji kako bi bili zajedno na ovaj dan, a potom je nastavio dalje svoju misiju. blic.rs