“Kad vidim da muškarac ima perut, ja se prevrnem!”: Jovana Jeremić održala brutalnu lekciju gostima u studiju

Showbizz

“Kad vidim da muškarac ima perut, ja se prevrnem!”: Jovana Jeremić održala brutalnu lekciju gostima u studiju

Voditeljka Jovana Jeremić u toku “Novog jutra” na Pink televiziji održala je čas higijene svojim gostima. Posebno se obratila muškarcima, navodeći im da moraju da budu “u stroju” i “čisti, namirisani i obavezno bez peruti.

– Izvini, molim te, svi gosti moraju da budu ‘picikato’ kod mene, pod istom mojom maržom, što bih ja rekla, u stroju. Zašto? Zato što gledaoci “Pink” televizije zaslužuju najlepše goste. Nemoj da mi neko dođe neobrijan, neočešljan, sa peruti. Kad vidim muškarca da ima perut, ja se prevrnem. Više nikad u životu ne želim da ga vidim – navela je Jovana pa otkrila šta joj se dogodilo:

– To mi se desilo dva, tri puta u životu, nebitno, sa jednim gostom i više stvarno koliko god je donosio rejting nisam ga zvala u emisiju. Ja kad vidim da je muško neuredno, prosto ne može da sedi sa mnom. Prosto mi ugrožava moje energetsko polje. Volim bre da je muško namirisano, da je obrijano, da je sređeno. Ako tu bradu ima, da to bude isfazonirana brada, da to ima neku poentu u životu. Ne da mi dođe ovde apa-drapa. Nisam ja za apa-drapa i za tante-mante, nego za mega, giga i glavno – pričala je glasno Jeremićka. (Telegraf.rs)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli JOVANA JEREMIC (@jeremicjovana)