MUŠKARAC (30) ISTUKAO DJEVOJKU, ONA UZELA NO*, PA GA IZ*OLA…

Region

MUŠKARAC (30) ISTUKAO DJEVOJKU, ONA UZELA NO*, PA GA IZ*OLA…

Iz policijske uprave međimurske u Hrvatskoj su saopćili kako je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjom djevojkom koja je počinila kazneno djelo pokušaja teškog ubistva na štetu 30-godišnjeg vanbračnog partnera.

U petak oko 1 sat poslije ponoći u porodičnoj kući u Paragu između njih dvoje su izbili svađa i međusobno naguravanje. 30-godišnjak je zatim rukama izudarao 24-godišnjakinju po glavi, nakon čega je ona uzela nož te mu zadala nekoliko ubodnih rana po tijelu.

I mladić i djevojka su u tom trenutku bili pod utjecajem alkohola. 30-godišnjak je prevezen u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje su mu evidentirane teške povrede opasne po život te je zadržan na daljnjem liječenju. Protiv djevojke je zbog počinjenja kaznenog djela pokušaja teškog ubistva podnesena kaznena prijava nadležnom državnom tužilaštvu te je predana pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske.

Jučer, u prijepodnevnim satima, na prijedlog nadležnog državnog tužioca osumnjičena 24-godišnjakinja dovedena je na Županijski sud u Varaždinu. Nakon saslušanja sutkinja istrage odredila joj je istražni zatvor do mjesec dana te je predana u varaždinski zatvor. Index.hr