Pozvala je majstora da joj popravi instalacije, te završila u krevetu sa njim; Sve joj saznao muž…

Ispovijesti

Pozvala je majstora da joj popravi instalacije, te završila u krevetu sa njim; Sve joj saznao muž…

Tužitelji za majstora traže šest mjeseci uvjetnog zatvora i produženje zabrane prilaska na manje od 50 metara te zabrane kontakta Ljubavna veza u koju su upali oženjeni instalater (38) i udana žena (32) dobila je ovih dana i sudski epilog, piše Danica.hr.

Sve je počelo lani u 7 mjesecu kad je majstor stigao u stan žene u Zagrebu kako bi popravio instalacije. Tad su se instalater i žena počeli dopisivati, a nakon dva mjeseca stupili su u intimne odnose. No, koncem decembra za sve je doznao njezin suprug.

Prema optužnici koja je podignuta protiv instalatera, on je nazvao ljubavnicu te rekao da joj “može napakostiti, da je saznao puno toga o njoj i da će joj naštetiti, da je došao do cijele njezine familije, da ju je uzeo na zub do kraja života i da odsad pazi na svaki svoj korak kuda se kreće i da se okreće iza sebe”.

“To je kod ljubavnice izazvale osjećaj straha i uznemirenosti, dakle, drugoj osobi ozbiljno je prijetio kakvim zlom da bi ga ustrašio, a kazneno djelo je počinjeno prema bliskoj osobi“, navode zagrebački tužitelji.

Okrivljeni majstor i ljubavnik nije želio iznositi svoju obranu. Tužitelji za njega traže šest mjeseci uvjetnog zatvora i produženje zabrane prilaska na manje od 50 metara te zabrane bilo kakvog kontakta, piše Danica.hr. Izvor: Press media