Nema Ljubavi Kao Majčine: Baka (80) Iz Srbije Se Prekrstila 3 Puta I Prvi Put U Životu Sela U Avion Da Vidi Decu (VIDEO)

Zanimljivosti

Nema Ljubavi Kao Majčine: Baka (80) Iz Srbije Se Prekrstila 3 Puta I Prvi Put U Životu Sela U Avion Da Vidi Decu (VIDEO)

Baka sa blagim osmehom na licu, maramom na glavi i suzama u očima sa nestrpljenjem je čekala da sleti i zagrli svoju decu Baka iz Srbije (80) prvi put sela na avion i to, kako se navodi u opisu videa, za Ameriku, ni godine ni dalek put nisu joj bili prepreka da ode i vidi svoju decu.

Snimak objavljen na Jutjubu rasplakao je mnoge, a sreća na licu i u očima ove majke dotakla je srca ljudi.

“Majka od 80 godina prvi put leti u Ameriku – Kad ljubav i čežnja za decom pobedi strah” – reči su koje prate video.

Ova starica prekrstila se tri puta i ušla u avion, a sledeći kadar prikazuje suze u njenim očima. Na njenom licu se vidi sreća i nestrpljenje da zagrli svoju decu. Ljudi u komentarima ispod videa koje je objavio kanal “Zov planine” poželeli su joj srećan put, a komentari oduševljenja su se nizali.

 

Kako je objašnjeno, radi se o jednoj majci iz Srbije, koja je u 80. godini prvi put u životu rešila da pobedi strah i sedne u avion. Za to je naravno imala poseban razlog – da vidi i zagrli svoju decu.

– Kakav pogled ima žena, kakv osmeh, minimalni, ali hiljadu reči govori – napisao je neko.

– Nema ljubavi do majčine. Nema straha ni prepreka koju majka ne može pobediti za svoje dete. Ništa je ne može slomiti ni zaustaviti. Pogledajte samo taj sjaj u njenim očima. Tako blistaju samo samo oči Majke;

Podržale su je žene koje takođe čeznu za svojom decom koja su negde daleko u svetu. Poistovetile su se sa njom.– Teško mi je čitati koliko me je ovaj prizor rasplakao. Već 23 godine idem na avion, da bi ih videla, svaki put malo stresa, ali radost viđenja uvek nadjača i ponovo idem. Ova divna baka, takođe. Bog joj dao zdravlje i dugi život – poželeo joj je neko.

– Jedna je majka. I moja je tako kod mene došla u Ameriku sa 70 godina. To je ljubav majke, one idu za nama, pa tako i ja sad letim kod svoje ćerke avionom neka su nam žive, ali nažalost moja je majka preminula ali joj se želja ispunila – piše neko.

– Duša draga, nosi maramu. I moja je majka nosila maramu. Srećan put, majko! Obraduj svoju decu! Živela ti sto godina! (Izvor: Telegraf/Oaza zanja)