OCA UPOZNALA TEK SA 20 GODINA! Ana Sević odrasla samo sa majkom, on imao DRUGU PORODICU, a evo u kakvim je odnosima s POLUSESTROM

Showbizz

OCA UPOZNALA TEK SA 20 GODINA! Ana Sević odrasla samo sa majkom, on imao DRUGU PORODICU, a evo u kakvim je odnosima s POLUSESTROM

Ana Sević danas uživa u porodičnoj toplini, ima troje dece koji odrastaju sa puno ljubavi, ipak malo ko zna da ona u detinjstvu nije imala očinsku figuru. Naime, Ana je odrasla sam majkom Danijelom i dugo uopšte nije znala ko joj je tata. Svog oca, Vidana iz Užica, upoznala je kad je već bila velika devojka, negde u vreme kad je učestvovala u Zvezdama Granda.

– Ana i njen otac Vidan se dvadeset godina nisu ni poznavali, niti su imali ikakav kontakt. Njena majka je kao mlada za trudnela s Vidanom i još dok je Ana bila beba, njih dve su se preselile u prestonicu. Pričalo se da je to dete Vidanova, ali niko ništa nije mogao da potvrdi, jer je to bila samo usputna veza i vremenom se sve zataškalo. Danijelu su mnogi krivili što će joj dete rasti bez oca, zato je ona odlučila da se brže-bolje udalji od svega. Otpočela je novi život u Beogradu i uskoro se udala – pričao je svojevremeno izvor blizak porodici Ane Sević.

Danas, otac i kći imaju odnos kao da su oduvek bili zajedno. a Ana se druži i sa svojom polusestrom Majom, koju je Vidan dobio u braku s drugom ženom.

– Ana i Maja veoma liče. Na prvi pogled se vidi da su sestre. Komšije su i ranije isticale koliko su jedna drugoj nalik, ista je to krv. Njih dve su u odličnim odnosima, baš su bliske i svakodnevno se čuju otkriva izvor. (kurir.rs/blic/preuzeo I.L).