Gurnuo devojku sa litice jer je odbila da se uda za njega? Tvrdio da je slučajno pala, dokazi govore drugačije

Uncategorized

Gurnuo devojku sa litice jer je odbila da se uda za njega? Tvrdio da je slučajno pala, dokazi govore drugačije

Do nesreće je došlo u julu kada je par bio na litici visokoj 30 metara. U početku su svi mislili da je u pitanju nesrećan slučaj, ali turska policija saopštila je da istražuje muškarca jer je navodno gurnuo svoju devojku sa litice – nakon što je odbila da se uda za njega.

Nizametin Gursu je u julu odvezao svoju devojku Jesim Demir u zaliv na severozapadu zemlje da je zaprosi. Ono što je trebalo da bude romantično veče završilo se tragedijom. Jesim je pala sa litice visoke 30 metara i poginula. U početku niko nije sumnjao na njenog dečka.

On je rekao policiji da je, nakon što je njegova devojka rekla “da”, otišao do vozila da uzme piće kako bi proslavili veridbu. Tada je čuo njen vrisak i više je nije video. Međutim, sada se čini da nije bila nesreća u pitanju. Policija je na mestu nesreće pronašla više tragova “nasilne borbe”, poput polomljenih naočara i razbijenog zvučnika.

Pored toga, on je još uvek imao verenički prsten koji je navodno stavio na prst devojke – istražitelji ga nisu pronašli na njenoj ruci. Nove izjave porodice žrtve bacaju novu sumnju na njenog dečka. Naime, Jesim je navodno planirala da se odvoji od Gursua. I patila je od napada panike i nikada se nije usudila da priđe tako blizu ivici litice.

Zbog toga su rođaci podneli prijavu protiv Gursua i policija ga je uhapsila.

“Popili smo malo alkohola. Sve se dogodilo odjednom. Izgubila je ravnotežu i pala”, rekao je on tokom ispitivanja.

Gursu je sada u pritvoru zbog sumnje za ubistvo. Bolničari su proveli 45 minuta pokušavajući da spasu život žene nakon što je pala sa litice u julu. Ali umrla je na licu mesta od zadobijenih teških povreda. (Telegraf.rs)