Nova promjena u Zvezdama Granda: Pored Ane, još jedan član žirija dobio je zamjenu

Uncategorized

Nova promjena u Zvezdama Granda: Pored Ane, još jedan član žirija dobio je zamjenu

Zvezde Granda jedan su od omiljenih TV formata, koji iako traje godina iz vikenda u vikend je sve gledaniji. Žiri Zvezda Granda je pored samih takmičara jedan od važnih faktora zbog koga je gledanost tako velika. U trusnim zonama BiH mogući zemljotresi i do 8 stepeni po Rihteru

I dok smo u njemu godinama gledali Jelenu Karleušu, veliki preokret se dogodio kad je pop diva odlučila da se povuče, a na njeno mjesto došla je Ceca Ražnatović. Od tada nije bilo promjena u pomenutom takmičenju. Međutim, otkad je prije nekoliko nedjelja počeo nastavak snimanja došlo je do promjena u žiriju.

Ana Bekuta je, kako se pisalo, zbog bolesti, propustila nekoliko snimanja, a na njeno mjesto došao je Keba, koga su i gledaoci i ostali članovi žirija veoma lijepo prihvatili. Nagađalo se da će se Ana vrtatiti tek u maju, međutim to još uvijek niko nije potvrdio. Ono što će iznenaditi gledaoce ovog vikenda izostanak još jednog člana žirija. Ovaj put nećemo gledati Mariju Šerifović, a razlog za to su njeni već zakazani koncerti.

Mariju će samo u narednoj emisiji zamijeniti koleginica Sanja Vučić koja je otkrila kako je biti na Šerifovićkinom mjestu.

– Veliki je zalogaj, Marijine cipele su velike za ispuniti, ali ću da budem vrlo objektivna.

To je samo za jednu emisiju, jako mi je zanimljivo. Mara se brzo vraća – rekla je ona. Na pitanje da li su se konsultovale oko glasanja, Sanja je priznala:

– Čule smo se, ona mi dostavila spisak svojih želja, kako bi željela da ocjenjujem, pošto već nju mijenjam i uopšte se ne kose naša mišljenja. Tako da se nismo dugo dogovarale – rekla je pevačica. svet.rs