JOVANA JEREMIĆ NA KORAK DO OLTARA! Voditeljka najavila koja velika ZVEZDA će joj upotpuniti svadbeno veselje: Evo o kome je reč

Showbizz

JOVANA JEREMIĆ NA KORAK DO OLTARA! Voditeljka najavila koja velika ZVEZDA će joj upotpuniti svadbeno veselje: Evo o kome je reč

Jovana Jeremić, nedavno ozvaničila je svoju emotivnu vezu za biznismenom Draganom Stankovićem, a sada je isplivala informacija ko bi mogao da zapeva na velikom svadbenom veselju kod Jovane Jeremić.

Naime, reč je o biznismenu, vlasniku pekarske proizvodnje, koji ima oko 700 zaposlenih. Inače, kako se navodi, Jovanin dečko je veliki dobrotvor, koji neretko poklanja svoje proizvode i pomaže kada god može. Voditeljka se sada oglasila na svom Instagram profilu i otkrila koja pevačica će joj sigurno pevati na svadbi.

– U gradu je toliko velika gužva da ja ne znam kako ću da stignem na Pink, a danas i sutra imam toliko snimanja, da stvarno više ne znam. Znači kad se ovo završi ne postojim do kraja januara za kolege, molim vas smilujete se na mene. I slušam Stoju u autu. Stojo, živela hiljadu godina. Ako se ikada udam drugi put, ti ćeš mi pevati na svadbi, pod rednim brojem jedan. Moja Stojanka Stoja, jer njene pesme su pesme za jake žene. Od “Revolucije” do “Nešto mi govori”, “Život sa tobom muzika”. Sve pesme njene odjekuju u autu – rekla je Jovana. Kurir.rs/Blic/ preneo/ N.K.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli JOVANA JEREMIC (@jeremicjovana)