Suzana nađena na dnu stepeništa, muž je za*avio, pa tvrdio da je pala: Poludeo je nakon fotografije u toplesu?

Region

Suzana nađena na dnu stepeništa, muž je za*avio, pa tvrdio da je pala: Poludeo je nakon fotografije u toplesu?

On je zadavio suprugu, njeno telo postavio na dnu stepeništa pa pozvao pomoć i rekao da je pala, ali je obdukcija otkrila pravi razlog smrti

Doktor iz Kalifornije, koji je pre više od sedam godina tvrdio da je njegova supruga umrla nakon što je slučajno pala niz stepenice, osuđen je za njeno ubistvo. Erik Skot Sils (58) osuđen je zbog ubistva jer je zadavio svoju suprugu Suzanu Sils (45), a zatim postavio njeno telo na dnu stepeništa njihove kuće u San Klementeu u novembru 2016, rekli su tužioci.

“Zamislite koliko đavolski morate biti – ne samo da ste ubili svoju ženu, već ste napravili da izgleda kao da je pala niz stepenice”, rekao je okružni tužilac okruga Orindž Tod Spitcer.

Sils je pozvao 911 13. novembra 2016. godine tvrdeći da se probudio i pronašao beživotno telo svoje supruge nakon što je “navodno pala niz stepenice”, rekli su tužioci. Uhapšen je zbog njenog ubistva više od dve godine kasnije kada je potvrđeno da je umrla davljenjem, a ne padom.

Mrlje od krvi pronađene su i na zidu i zavesama u spavaćoj sobi njene ćerke, gde je žena spavala zbog migrene.

“U sobi je takođe pronađen pramen njene kose, što ukazuje da je došlo do nasilne borbe između para”, saopštila je kancelarija tužioca.

Oni su bili u braku više od 10 godina i zajedno su radili u Centru za naprednu genetiku, klinici za plodnost u Karlsbadu. Par ima blizance, ćerku i sina. Motiv je ostao nejasan, ali tužioci su tokom suđenja rekli da je par imao bračnih problema, a Suzana je poslala poruku svom mužu da “želi da izađe”, navodi se u registru okruga Orindž.

“Bila je uznemirena, nervozna, osećala se zarobljenom i da je ubija. U porukama mu je pisala: “Ubijaš me, zar ne vidiš?””, rekli su tužioci.

Mediji pišu da je doktor poludeo nakon što je Suzana objavila svoju fotografiju u toplesu na internetu nakon što je izgubila opkladu.

Preti mu do 15 godina zatvora kada bude osuđen u martu. (Telegraf.rs)