IMAM NAJVEĆE USNE NA SVETU, ALI SAM URADILA NOVI ZAHVAT: Andrea dala milione plastičnom hirurgu, a sada ODBIJAJU DA JE OPERIŠU

Ispovijesti

IMAM NAJVEĆE USNE NA SVETU, ALI SAM URADILA NOVI ZAHVAT: Andrea dala milione plastičnom hirurgu, a sada ODBIJAJU DA JE OPERIŠU

Devojka iz Bugarske Andrea Ivanova (26) ne prestaje da puni novinske stupce, zahvaljujući svom izgledu. Ona je odlučila da drastično promeni svoj izgled pre par godina, te sada važi za vlasnicu “najvećih usana na svetu”, a samo na filere u jagodicama je potrošila desetine hiljada evra.

Ipak, čini se da Andrea ne planira da stane, te je nedavno uradila novi estetski zahvat. Ona je ubrizgala filere u nos, kako bi izjednačila stvari. Cilj joj je da se podmladi i spreči bore na ovo predelu lica

Podsećamo, ona je prvi put doslepa na naslovnice kada je uradila šest procedura u jednom danu. Ona je ranije otkrila da su je lekari upozorili da bi dodatni filer mogao biti “opasan po život”.

– Moj doktor je rekao da je veoma važno (imati filer) na ovim područjima kao da ga nema, a onda će mi lice tokom godina izgledati ostarelo. Pošto imam veliku količinu filera na usnama, kao i na jagodicama, tečnosti se nakupljaju sa obe strane mog lica, što izaziva bore. Tako delikatna područja moraju biti hidrirana i redovno osvežavana da bi stvari bile sveže i mlade – objasnila je ona ranije.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Andrea Ivanova (@andrea88476)

Ona je samo za filere na usnama dala skoro 3.000.000 dinara, a tvrdi da je izuzetno zadovoljna svojim rezultatima. Međutim, budući da je stručnjak za kozmetiku, ona je prilikom jednog videa istakla da su joj bore postale vidljivije, te da je vreme za novi zahvat. I uprkos tome što je mislila da ovo popravi, imala je neke početne brige.

– Ovo područje je prilično opasno za injekcije jer se tu nalaze sinusi, kao i mnogi krvni sudovi. Moguće je da ako se one blokiraju, situacija može biti opasna po život. Iako opasno, po mom mišljenju, neophodno je ubrizgati ovo područje da bi se očuvalo mladalačko lice – rekla je ona u videu pokazujući na predeo nosa.

Njen hirurg ne krije zabrinutost zbog ovakvog ponašanja, ali Andrea je odlučna da nastavi dalje.

– Moj doktor je zabrinut zbog nekroze tkiva na mojim usnama, ali sve dok sam pažljiva i ne zaboravim da hidriram, trebalo bi da budem dobro. Teško je da se smejem i moram da pijem puno vode jer hijaluronska kiselina deluje kao sunđer. Ne mogu snažno da trljam lice rukama kada ga perem, niti da pravim bilo kakve nagle pokrete tamo gde su tek ubrizgana mesta. Ali, ponovo ću dati ubrizgavanje nazolabijalnih bora jer želim da mi usne i obrazi budu obimniji – objasnila je.

Andrea želi da nastavi sa tretmanima lica uprkos upozorenjima nekoliko medicinskog osoblja.

– Oni su, doduše, uvereni da i ja idem predaleko sa povećanjem jagodica, ali sam apsolutno nepokolebljiva da ću bez prestanka nastaviti sa ovim zahvatima – rekla je.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Andrea Ivanova (@andrea88476)

U pokušaju da postigne izgled iz snova, Andrea je nedavno bila podvrgnuta šest procedura kao ‘eksperiment’ samo u jednom danu, potrošivši 830 funti na invazivni proces. Njena duga lista tretmana uključivala je oblikovanje brade, povećanje i produžavanje, oblikovanje vilice i usana, kao i poboljšanje jagodice – sve odjednom.

Otkrivši da je to bilo ekstremno, Andrea je priznala da je ranije imala najviše tri igle u licu istovremeno. Influenserka na društvenim mrežama je čak morala da potraži lekara u Nemačkoj da uradi procedure 21. februara 2024, pošto je njen uobičajeni hirurg to potpuno odbio.

I iako je Andrea bila uzbuđena zbog tog iskustva, priznala je da je bilo izuzetno bolno – više nego inače.

– Trenutno imam bolove po celom licu, a vilica i brada me mnogo bole – rekla je.

Međutim, ona veruje da je ovaj osećaj normalan nakon tretmana jer se “filer nije slegao na svoje mesto“. (Kurir.rs/DailyMail/I.M.)