SUZANA JOVANOVIĆ KRIJE PRVOG MUŽA Svekar i svekrva PRODALI TRAKTOR za njihovu svadbu, a sin ne želi da ga vidi, a evo čime se bavi

Showbizz

SUZANA JOVANOVIĆ KRIJE PRVOG MUŽA Svekar i svekrva PRODALI TRAKTOR za njihovu svadbu, a sin ne želi da ga vidi, a evo čime se bavi

Bivši muž Suzane Jovanović je prva ljubav folk zvezde i otac njenog naslednika Danijela. Do pre nekoliko godina o muškarcu koji je pevačicu prevario, a zatim joj zagorčao život nije se mnogo govorilo.

Tek nakon što su mediji došli u posed jedne jedine fotografije na kojoj bivši muž Suzane Jovanović pozira sa estradnom umetnicom razvila se priča o njemu. Za početak postavilo se pitanje kako izgleda muškarac kojem je Suzana u mladosti poklonila srce i sa njim stala na ludi kamen, a potom mu rodila naslednika o kojem je daleko više brinuo njen novi izabranik Saša Popović.

Kako je tekla priča između pevačice i njenog prvog izabranika harmonikaša Radeta Zdravkovića najbolje su opisali bivši svekar i svekrva Jovanovićeve.

– Upoznali su se u kafani, na nastupu. Al’ sve je to bilo na brzinu… Rade je neposredno pre nje imao divnu devojku, lepu, dobru, iz fine porodice. Ali maler, potrefilo se da se baš tad posvađaju. I tako je uletela Suza. Ma nije prošlo ni 15 dana, a oni su se već uzeli. Dok nije došla da živi sa nama, tih petnaestak dana je bila divna.

– A posle. Bilo je svega i svačega! Mnogo je bila ljubomorna i onako na svoju ruku. Nikada se nisu svađali u našem prisustvu, ali se loši odnosi nisu mogli sakriti. Često su spavali u odvojenim sobama. Kad je raspoložena, razgovara sa nama, kad nije, prođe kao da ne postojimo. U drugi deo domaćinstva, kuću u kojoj živimo žena i ja nikada nije dolazila. Da bi napravili svadbu, prodao sam traktor, a da kasnije nijednog dinara nisam video od te svadbe.

– Našla je neku vezu u sudu i uspela da detetu promeni prezime u Jovanović. Onda smo mi nju tužili. Pa to nema smisla, sramota, kao da nije moj unuk. Kad je shvatila da će izgubiti na sudu, lukavo je nekoliko puta poslala Danijela kod nas, dozvolila je da ga viđamo.

– Bili smo presrećni što nam se dete, naše unuče, ponovo igra po dvorištu, pa sam posavetovao Radeta da povuče tužbu. Od trenutka kada je Suzana obaveštena da je tužba povučena Danijela više nismo videli.

Otakako se udala za Sašu Popovića Suzana o bivšem prestala je da misli, na njenu žalost mediji je bar jednom godišnje u intervjuima podsećaju da je imala život i pre braka sa bivšim vlasnikom i direktorom Granda.

O toj temi i spekulacijama koje se tiču odnosa sa bivšim govorila je:

‒ Ti Zdravkovići su takvi ljudi. Danijel je sam odlučio da prekine svaki kontakt sa ocem i sa svima sa očeve strane.

– Kada je poslednji put bio u selu, strašno su ga ponizili. Za 17 godina otac mu nije kupio nijednu trenerku, patike, pidžamu, školsku torbu. Niko od njih ne zna kad mi je dete bilo bolesno, tužno, kad je imalo boginje. Ja  sam čista pred Bogom! Sve neka ide njima na savest – prisetila se Suzana.kurir.rs/story