Peugeotom sletio u rijeku: Nakon dva dana pronađen 20-godišnji mladić…

Region

Peugeotom sletio u rijeku: Nakon dva dana pronađen 20-godišnji mladić…

U 13,20 sati na lokalitetu Crni most, u rijeci Rami, pronađeno je navedeno vozilo i beživotno tijelo za koje je utvrđeno da se radi o K.Dž. čiji je nestanak prijavljen, navodi se u policijskom izvještaju Na lokalitetu Crni most, u rijeci Rami, u četvrtak je pronađeno beživotno tijelo za koje je utvrđeno da se radi o K.Dž. čiji je nestanak prijavio otac 28. decembra.

Iz MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona saopćili su u petak da je 28. decembra u 09,50 sati A.Dž. iz Ustirame prijavio PS Prozor-Rama nestanak sina K.Dž. (2003.) koji je nestao s vozilom marke Peugeot 407, a zadnji put je viđen 27. decembra oko 24 sata.

U 13,20 sati na lokalitetu Crni most, u rijeci Rami, pronađeno je navedeno vozilo i beživotno tijelo za koje je utvrđeno da se radi o K.Dž. čiji je nestanak prijavljen, navodi se u policijskom izvještaju. Poduzete su sve potrebne mjere, dodaju iz policije.

Potraga za 20-godišnjim Karlom Džalto iz Ustirame na području Prozor/Rame završila je tragično kada je jučer u 13.20 sati u rijeci Rami, na lokalitetu Crni most, pronađeno njegovo beživotno tijelo u automobilu Peugeot 407. titox.net