ŠTO JE TUKAO PATIKOM, TUKAO JE… Sad Desingerica PLJUJE publiku, a to nije najgore što se dešava na nastupima! ŠOK! (VIDEO)

Showbizz

ŠTO JE TUKAO PATIKOM, TUKAO JE… Sad Desingerica PLJUJE publiku, a to nije najgore što se dešava na nastupima! ŠOK! (VIDEO)

Kontroverzni reper Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica, nastavio je da bude “kreativan” na svojim nastupima, pa se posle udaranja patikom po glavi dosetio da “pljuje” publiku. Tako je publika u prvim redovima u Diseldorfu u prvim redovima bila “ispljuvana”. Naime, reper je po bini pljuvao vodu koju je prethodno uzeo, a publika je potpuno odlepila i želela još.

Podsetimo, Deingerica je na početku karijere sarađivao sa kolegom Pljugicom, ali su se u jednom trenutku njihovi odnosi pokvarili. Da je razlaz Deisngerice i Pljugice na pomolu, dosta se pisalo prethodnih dana kada su se odvojeno pojavili na koncertu Nućija i Vojaža u Hangaru u Luki Beograd.

– On je krenuo drugačije da funkcioniše, ima neke druge ljude oko sebe, prijaju mu drugi ljudi. Njemu prijaju, meni je sve isto. Isti lik, ista pričica, samo sam prosvetljeniji – kazao je tada Desingerica. kurir.rs

@jovanak200

#desingerica #desingericaxpljugica #ambisclubdüsseldorf #f #fypp #fyy #fyp #fypシ #fypシ゚viral #fyy #fyr #fyppppppppppppppppppppppp #foryoupage

♬ Originalton – Jovan Aks