Filip Živojinović otkrio sve detalje kumstva sa Acom Pejovićem: Nije mi svadba padala na pamet, a on je samo rekao “Ti si gotov”

Filip Živojinović otkrio sve detalje kumstva sa Acom Pejovićem: Nije mi svadba padala na pamet, a on je samo rekao “Ti si gotov”

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović u skladnom su braku i imaju sina Aleksandra. Njihov kum je pevač Aco Pejović a malo ko zna kako je došlo do kumstva. Filip je sada otkrio sve detalje kako je došlo do toga da baš Aca bude njihov kum.

– Kada smo Aleksandra i ja počeli da se zabavljamo, izašli smo na jedan rođendan na kome je bilo puno prijatelja iz muzičkog sveta. Aco je sedeo preko puta nas i gledao nas sve vreme. U jednom trenutku je rekao: “Svadba, ti si gotov” – započeo je Filip, prenosi “24sedam”, pa dodao:

– I ponavljao je to sve vreme. Nisam znao šta da mu kažem, mislio sam u sebi kako se zabavljamo tek deset dana i ni meni, ni njoj svadba tad nije padala na pamet. Kad smo krenuli, Aleksandra i ja smo mu rekli: “Ako stvarno bude svadba, ti ćeš biti kum”.

Aleksandra ne krije koliko je bliska sa Pejovićem, te se i našalila na njegov račun:

– Kuma volim najviše na svetu. Desi se možda da se ne čujemo dan-dva, ali se onda on naljuti na mene (smeh). Šalu na stranu, najbolji smo prijatelji i volimo se više nego što možete da zamislite – izjavila je svojevremeno Aleksandra. (Kurir.rs/ Blic)

Share this content:

You May Have Missed