Prosidba iz noćne more: Muškarac kleknuo pred djevojku i izvadio prsten, ona ga obrukala pred svima

Zanimljivosti

Prosidba iz noćne more: Muškarac kleknuo pred djevojku i izvadio prsten, ona ga obrukala pred svima

Javna prosidba sa sobom nosi dosta rizika. Šta ako organizacija pođe po zlu ili vas ljepša polovina odbije pred svima. Jedan momak je primjer toga da u “sekundi” može da dođe do razočarenja i stida.

U videu koji je pregledalo oko 14 miliona ljudi, u centru Rima može da se vidi mladi par kako romantično pleše uz italijansku muziku lokalnog uličnog pjevača. Momak po imenu Valerio odlučio je da u jednom trenutku prekine romantičan ples i klekne pred svojom devojkom. Iz džepa je izvadio vjerenički prsten dok su okupljeni prolaznici sa ushićenjem gledali i navijali.

Minute su prolazile, djevojka je počela da se smije, kao i mladić, ali čuveno “Da” se nije čulo. Sve što je devojka izgovarala na italijanskom jeste da nije još uvek spremna, a zatim ga je samo upitala: “Da li smo zbog ovoga došli u Rim?”

Valerio koji je objavio video pod nazivom “Kada prosidba krene po zlu” napisao je jedina dobra stvar da zlatara u kojoj je kupio vjerenički prsten ima garanciju od 30 dana.

Komentari ljudi, uglavnom žena bili su jednoglasni kada je riječ o prosidbi na javnom mestu. Dosta stresa i pritiska prema drugoj strani, kao i nespremnost ili pogrešan trenutak, neke su od stvari koje bi mogle da dovedu do “Ne”, javlja Mondo.rs. Izvor: Radio Sarajevo

@herclueless

Good @Cartier has a 30day return policy @herclueless

♬ original sound – herclueless