DŽEJLA RAMOVIĆ ISKRENO: Mama mi i danas kupuje paketić…

Showbizz

DŽEJLA RAMOVIĆ ISKRENO: Mama mi i danas kupuje paketić…

Govorila je o željama u Novoj godiniDžejla Ramović sumirala je utiske 2023. godine i priznala da je i prezadovoljna uspjehom koji je postigla. Pored zdravlja koje želi sebi, porodici, prijateljima i publici, Džejla je poželjela da njena karijera ide istom putanjom kao i do sada.

-Želim što više pjesama, što više mogućnosti da snimim pjesme, što više nastupa. Ništa ja tu ne bih mIJenjala u odnosu na prošlu godinu. Smatram prošlu godinu kao jako uspješnu i stvarno ne bih ništa mijenjala. Takva kakva je, meni je bila odlična – rekla je ona i otkrila želje.

Ove godine, ako može više snimanja, još više nastupa koliko bude mogućnosti, to je to u suštini. Želim naravno i zdravlje. Ispričala je i kako se Nova godina proslavlja u njenom domu. Kroz smijeh je priznala da ne vjeruje u Deda Mraza, ali i da joj mama i danas kupuje paketić.

Ne vjerujem u Deda Mraza, u djetinjstvu je bilo radovanja i svega, ali to u jednom mometu prođe. Ja se najradije sjećam paketića koje smo dobijale od mame. Moja mama to radi i danas, prije Nove godine ona meni i sestrama pravi naše personalizovane paketiće, stavlja naše najdraže slatkiše. To je neka naša tradicija, to ona svaki put priprema – zaključila je. presmedia.com