Otkriveno od čega živi Milan Stanković!

Showbizz

Otkriveno od čega živi Milan Stanković!

Pjevač Milan Stanković već neko vrijeme je posvećen hrišćanstvu. On obilazi manastire, a svojevremeno je bio i na jednom crkvenom predavanju u Nevesinju. Kako je muzičku karijeru stavio na “stendbaj” mnogi su se pitali od čega popularni pjevač živi.

Prema pisanju domaćih medija, Milan Stanković razvio je biznis sa kamionima u Čikagu, koji mu je trenutno glavni izvor prihoda.

“Milan je još u martu prošle godine otvorio kompaniju za transport u Americi. Imao je samo jedan kamion kad je započeo posao u Čikagu, a sada ih ima već desetak. Firma mu lijepo napreduje, a i zaposleni su veoma zadovoljni”, pričao je izvor blizak pjevaču za “Republiku”.

Da podsjetimo, nekadašnji pjevač Milan Stanković prije nekoliko godina povukao se sa muzičke scene, i tada se o njegovom privatnom životu malo zna u javnosti. Ipak, poznato je da se posvetio duhovnom životu i da mnogo vremena provodi po manastirima, gdje je navodno bio i iskušenik.

Kako se pisalo u medijima, Milan je želio da se zamonaši u manastiru Podmaine u Crnoj Gori. On se nedavno na svom Instagramu oglasio iz ovog manastira, te je fotografisao ikonu Presvete Bogorodice, a uz to je stavio i lokaciju.

Inače, prije nekoliko mjeseci oglasili su se iz manastira Podamine gdje su naveli da je Stanković daleko od toga da postane iskušenik, te da je boravio kod njih samo zarad duhovnog mira. titox.net/ Blic