PRED SVADBU MILICU JE OSTAVIO DEČKO JER JE DOŠLA DO 135 KG: Zainatila se i neverovatno transformisala na PRIRODAN način

Zanimljivosti

PRED SVADBU MILICU JE OSTAVIO DEČKO JER JE DOŠLA DO 135 KG: Zainatila se i neverovatno transformisala na PRIRODAN način

Influenserka i tiktokerka Milica Đukanović doživela je nešto šti teško možete da zamislite i u snovima. Naime, trenirala je tensi, uvek je bila u top formi, a onda su počele strudije. Sve je manje vremena imala, a kilogrami su se lepili. Mislila je da pored sebe ima jaču polovinu koja će joj biti oslonac i vetar u leđa da smršra.

Međutim, njen partner je sve šokirao potezom, kako je Milica od 65kg dosegla težinu od 135kg. Iako su bili vereni, odlučio je da ne ode sa njom pred oltar, već da je ostavi i to zbog naglog gojenja. Kako je otkrila, ona se godinama bavila tenisom, a onda je prestala. Po dolasku u Novi Sad zbog studija se nije previše kretala, kako je ispričala, uglavnom je sedela, učila i jela.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Milica Djukanovic (@djukanovic_milica)

“Prvi put sam se jako ugojila i imala sam 117 kilograma. U prvom krugu uspela sam da skinem 52 kilograma za pet meseci. Međutim, iako sam održavala moju kilažu od 65 kilograma, ušla sam u vezu i kako to biva, devojke se opuste. Ja sam se opustila jer smo imali malo više problema u vezi. Prepustila sam se smrtnom neprijatelju hrani i tako sam došla do 135 kilograma. Trebalo je da se venčamo, međutim pred svadbu smo raskinuli – otkrila je Milica.

Nakon raskida, donela je odluku da se posveti sebi.

– Bio mi je povređen ego. I iste sekunde sam krenula u borbu protiv kilograma. Pronašla sam trenera i odmah se angažovala oko tretmana da ne bih morala da skidam višak kože. Postavila sam sebi cilj”, rekla je Milica i dodala:

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Milica Djukanovic (@djukanovic_milica)

– Želim samo da kažem jer su mi pisali da sam išla na operaciju želuca i skidanje viška kože, da je sve išlo prirodnim putem. Ishrana, treninzi i tretmani. Bilo je potrebno devet meseci.

Milica se danas posvetila pomaganju drugim ljudima da što efikasnije skinu kilograme bez jo-jo efekta, te ke kreirala i poseban način ishrane. Osim toga, lansirala je i svoj kozmetički proizvod, a treninzi su postali njena svakodnevica stil.kurir.rs