VENČANJE KOJE SE SLAVI U ZLATU ČAK 10 DANA Ženi se najpoželjniji princ, a mlada sa Balkana nosi luksuznu venčanicu DA SE SMRZNEŠ

Region

VENČANJE KOJE SE SLAVI U ZLATU ČAK 10 DANA Ženi se najpoželjniji princ, a mlada sa Balkana nosi luksuznu venčanicu DA SE SMRZNEŠ

Lepotica hrvatskih korena Aniša Isa Kalebić udala se za jednog od najpoželjnijih neženja Azije, brunejskog princa Abdula Matina.

Veridba se održala u novembru prošle godine, a raskošna ceremonija venčanja započela je 7. januara te će trajati devet dana. Uključivaće kraljevsku ceremoniju puderisanja, islamsku ceremoniju u džamiji Omar Ali Saifuddien i kraljevsku paradu oko glavnog grada Bandar Seri Begavana.

Aniša se povukla s društvenih mreža otkako se verila za princa, no sada su na Instagramu osvanule njene fotografije na kojima pozira u elegantnom svadbenom izdanju koje je krojeno po narudžbi, a korištena je tradicionalna brunejska tkanina.

Fotografije su izazvale brojne reakcije među pratiocima, a većina je pohvalila njen izgled te su joj poručili da izgleda senzacionalno i da je prelepa.

Navodno je nju i princa zbližila ljubav prema sportu, a princ je i dugogodišnji prijatelj Anišinog brata Danijala Dina Isa-Kalebića. Kako smo već ranije pisali, na venčanju se očekuje neverovatnih 4.000 zvanica među kojima će biti i gosti iz Hrvatske, a šuška se da na svadbu stižu i princ Vilijam i Kejt Midlton. (Kurir.rs/Jutarnji.hr/T.B.)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Royal Fashion Police (@royalfashionpolice)