UHVATIO SAM ŽENU NA DELU S DRUGIM MUŠKARCEM I NE MOGU DA PREŽALIM SVOJU REAKCIJU: Zbog onog što sam tad uradio i dalje se KAJEM

Ispovijesti

UHVATIO SAM ŽENU NA DELU S DRUGIM MUŠKARCEM I NE MOGU DA PREŽALIM SVOJU REAKCIJU: Zbog onog što sam tad uradio i dalje se KAJEM

Ira van den Heuvel odlučio je da iznenadi svoju suprugu nenajavljenim dolaskom kući, na kraju je on ostao iznenađen, a njegova reakcija je bila ni manje ni više nego u holivudskom stilu. Iru ništa nije moglo da pripremi za šokantno otkriće tokom noćnog rada u malim lokalnim novinama. Uostalom, ne postoje skripta ili uputstva koja će vam pomoći u reagovanju na situaciju u kojoj pronađete svog partnera u seksualnom činu s drugom osobom. A pogotovo ne kad vam je jedini cilj dolaska kući da izljubite svoje dete i ženu pre nego što opet morate da se vratite na posao.

Godinama kasnije, priznaje da se kaje zbog svoje reakcije. Tokom pauze u proizvodnji novina, Iri je rečeno da odnese nekoliko letaka u jednu prodavnicu u blizini svog doma, što mu je omogućilo iznenadnu posetu ženi i sinu.

– Bio sam u potpunosti zaljubljen u svoju porodicu i mrzeo sam da radim noćne smene. Nikako nisam mogao da se pomiriti s tim da sam daleko od njih – napisao je na “Quori”.

– Parkirao sam ispred svoje kuće pored velikog crnog terenca marke Dodge – počinje svoju priču.

– Auto nisam mogao da povežem ni sa kim od naših prijatelja, pa sam autom obišao kuću i proverio da nije neko u dvorištu ili unutra ko pljačka ili nešto slično – piše. Ubrzo je, međutim, postalo jasno da nikakav uljez ne vozi Dodge.

– Kad sam došao do ulaznih vrata bilo je jasno da u kući nema uljeza, već da moja žena ima “gosta”, a da se iz naše spavaće sobe jasno čuju njeni seksualni uzdasi. I zvuk nekog tipa koji isto gunđa i stenje. Hmm. Šta uraditi, šta uraditi – pitao se.

– Primetivši da su ulazna vrata bila odškrinuta, krenuo sam u akciju. “Nežno i razborito”, nogom sam udario prednja vrata i silom ih otvorio viknuvši: “Draga, stigao sam kući” u jako sarkastičnom tonu. Haos koji je usledio bio je, najblaže rečeno, smešan…

Crveni muški “obrazi” su uspaničeno skočili iz kreveta i uskočili u naše kupatilo. A zatim zatvorili i zaključali vrata. Gledao sam u spavaćoj sobi svoju suprugu. Sedela je na krevetu pokrivena do zuba, jecajući i govoreći da joj je jako, jako žao, piše i nastavlja da joj je rekao da sad namerava da isprati njenog gosta, a da potom namerava da se vrati na posao.

– Zasad budi majka našem sinu. Razgovaraćemo za nekoliko sati – dodao je.

Tad je s poda uzeo pantalone koje očito nisu bile njegove i lagano pokucao na vrata kupatila, dok je iz sekunde u sekundu njegova supruga bila sve više histerična. Sledi deo za koji Ira priznaje da se kaje.

– Pokucao sam na vrata kupatila i rekao što sam nežnije mogao: “Brate, ovde imam tvoje pantalone. Otvori malo vrata i dodaću ti ih. A onda se gubi iz moje kuće”. Muškarac je odškrinuo vrata i uzeo svoje pantalone, pa je minut kasnije izašao iz kupatila – objasnio je.

– BUM! Šakom sam ga udario u lice i odmah je počeo da krvari. Na njegovom licu se pojavio izraz šoka kao da želi da mi kaže zašto sam to uradio, da mi on ništa nije učinio. Uzvratio sam: “Odlazi. Odmah. Zovi policiju ako moraš, ali učini to negde drugde – napisao je.

Muškarac nikad nije nazvao policiju. Na kraju se ispostavilo da je bio ženin kolega s posla koji je isto kod kuće imao porodicu. Objašnjavajući zašto se kaje što je čoveka udario, Ira objašnjava da je reagovao potpuno emotivno i da je ta reakcija u potpunosti suprotna od svega u šta veruje, ali da je u tom trenutku racionalizovao svoju reakciju uveravajući se da je u pitanju bila samoodbrana, piše Mirror.

– Ali, to je bilo totalno sr***. Taj muškarac mi ništa nije uzeo što moja supruga nije voljno dala. Taj udarac je bio posledica emotivnog haosa koji sam osećao zbog slomljenog srca i izneverenog poverenja – zaključio je.

Danas kaže da bi voleo da se ništa od toga nikad nije dogodilo, a najviše mu je žao zbog njegove reakcije i udarca. Ne mogavši ​​da oprosti svojoj ženi, Ira je spakovao svoje stvari i otišao.

Objašnjava da iako u ovoj priči sin nije nikakav faktor, ceo taj događaj je najviše i najgore uticao na njega i na kraju je on najviše patio.

– I zbog toga žalim – napisao je.

Danas je Ira u vezi s drugom ženom s kojom je srećan. Ima pristojan posao, dom i porodicu. (Kurir.rs/ 24sata.hr/ L. S)