SVEKRVA USRED SVADBE NAPALA SNAJU: Ono što je “MAMIN SIN” odlučio da uradi je tek priča za sebe, a razlog SUKOBA je URNEBESAN

Zanimljivosti

SVEKRVA USRED SVADBE NAPALA SNAJU: Ono što je “MAMIN SIN” odlučio da uradi je tek priča za sebe, a razlog SUKOBA je URNEBESAN

Zanimljiv prizor stiže iz Meksika, a svedoči tome da je na jednoj svadbi došlo do prvoga okršaja između svekrve i snaje. Nije bio žestok, ali je nagnao mnoge da se zapitaju što li tek sledi. A zakuvalo se u trenutku kada su tek oženjenog mladića nagovorili da zapleše “El Mandilón”, pa na njega postavili nosiljku za bebe, u nju stavili nečije dete i pritom mu dali metlu u ruke.

Kada je to videla, uznemirena svekrva je sinu oduzela metlu, pa zatražila od snaje da je uzme zajedno s bebom, što je devojka glatko odbila. Prizor su mnogi na TikToku doživeli kao prvo odmeravanje snaga između dveju žena, odnosno kao gospođino “odlučno ne” svakoj ideji da se od njenog sina pravi sluga pokorni.

Inače, pomenutu pesmu većina doživljava kao šalu i uprkos tome što je “Mandilon” u njoj opisan kao muškarac čijim životom upravljaju supruga ili tašta čak do te mere da više ništa ne sme bez njihove dozvole.

“El Madilon je muškarac koji udovoljava svakoj želji partnerke kako bi izbegao sukob”, stoji u daljem pojašnjenju koje se može naći na internetu.

Kako bilo, mnogi su u komentarima izrazili mišljenje da je svekrva preterala s reakcijom, a jedna devojka je priznala da je “El Mandilón” i na njenom venčanju bio povod i te kako neprijatnom sukobu sa zaštitnički raspoloženom “kraljicom majkom”.(Kurir.rs/ Net.hr/ L.S)

@dayana_silverio2

Respuesta a @user728zai jsjs por qué son así? al final salió todo como yo quería

♬ sonido original – dino^namjonista💚