Islanđanin pokazao kako izlazi iz kuće kad padne puno snijega, video je hit

Region

Islanđanin pokazao kako izlazi iz kuće kad padne puno snijega, video je hit

JEDAN stanovnik Islanda nedavno je snimio video u kojem je pokazao kako mu izlazak iz kuće nije baš najlakša stvar zbog ogromne količine snijega.

“Izašao bi iz kuće u jutro, ali živiš na Islandu”, piše u opisu videa objavljenog na TikToku. Snimio je snijeg koji se samo sjurio u kuću prilikom otvaranja ulaznih vrata. Uzeo je lopatu, napravio si prolaz te se popeo na snijeg i izašao iz kuće.

Video je na društvenoj mreži pregledalo gotovo tri milijuna ljudi. Neki su se čudili količini snijega i pitali moraju li ljudi na Islandu ići na posao dok su vani ovakvi uvjeti. No oni koji žive na Islandu ili na ostalim područjima gdje su ovakvi zimski uvjeti, u komentarima su pisali da je situacija koju je Islanđanin pokazao sasvim normalna, piše Index.hr.

“Ovaj čovjek je bolji od mene, ja jednostavno ne bih izlazio”, “Ovako izgleda i dan u Norveškoj”, “Život na Islandu zahtijeva određene penjačke vještine”, “Kako ćeš zatvoriti vrata?”, “Trebao bi imati vrata na katu kuće, za svaki slučaj”, neki su od komentara. Izvor: Index.hr

@66north

Icelandic winter > #iceland #winter #winteraesthetic #fyp #cold #snowaesthetic #snow #relatable

♬ original sound – MoonMedia