OTKRIVAMO! Ukoliko se Selma Bajrami bude žalila na odluku SRBIJE, sledi joj KAZNA! Nije proterana samo zbog DVOGLAVOG ORLA!

Showbizz

OTKRIVAMO! Ukoliko se Selma Bajrami bude žalila na odluku SRBIJE, sledi joj KAZNA! Nije proterana samo zbog DVOGLAVOG ORLA!

Selmi Bajrami zabranjen je ulazak u Srbiju pre nekoliko dana, kada je pokušala da uđe u našu zemlju, ali su je policijski službenici zadržali na beogradskom aerodromu, te je prvim avionom upućena za Sarajevo.

Kako saznajemo, Selmi je odbijen ulazak u našu zemlju jer je utvrđeno da je na snazi mera udaljenja, mera bezbednosti proterivanja stranca, odnosno zabrana ulaska u Republiku Srbiju, kao i zbog toga što je utvrđeno da u vezi sa ulaskom i boravkom stranaca u našoj zemlji postoji negativna procena bezbednosnog rizika.

Tom prilikom, Selmi su policijski službenici saopštili i da na ovu odluku može da uloži žalbu, ali da u tom slučaju mora da plati i administrativnu taksu od 100 evra u dinarskoj protivvrednosti, ali da ta žalba ne odlaže izvršenje rešenja.

Podsetimo, Selma se krajem prošle godine našla se u centru skandala nakon što se u javnosti pojavio njen snimak sa nastupa na kojem peva albansku pesmu “Valle Kosovare” i pokazuje dvoglavog orla. Ona se posle svega oglasila i na Instagramu, gde je opet nastavila sa provokacijama:

– Pozdrav za sve ljude u Srbiji koji su još uvek normalni. Neću da pričam o onome što se desilo, možemo da pričamo o mojoj karijeri. I dalje verujem da ima više dobrih ljudi nego lošijih – rekla je ona.

– Da li ćeš pevati u Srbiji, jesi li tamo zabranjena sad? – glasilo je jedno pitanje, na koje je Selma odgovorila.

– Jesi li sigurna da sam zabranjena? Pevaću gde god budem želela. Ne želim da pričam o tome, pitajte me nešto u vezi muzike – poručila je Selma koja je potom isključila lajv. Kurir.rs