SELMA U CENTRU SKANDALA: Optužila Ognjena Amidžića da joj SMEŠTA, suprug joj oduzeo dete, duguje veliki novac, blokirala dužnike

Showbizz

SELMA U CENTRU SKANDALA: Optužila Ognjena Amidžića da joj SMEŠTA, suprug joj oduzeo dete, duguje veliki novac, blokirala dužnike

Bosanskohercegovačkoj pevačici Selmi Bajrami zabranjen je ulazak u Srbiju posle skandala sa nastupa gde je pevala nacionalističke albanske pesme i pokazivala dvoglavog orla, simbola velike Albanije. Naime, ona je u Srbiju došla iz Beča jer je imala zakazan sastanak sa saradnicima, ali su joj policijski službenici saopštili da joj je ulazak u Srbiju zabranjen, i prvim avionom je vraćena u Sarajevo. Kada je izbio skandal, Bajramijeva je tvrdila da je ona inače sa Kosova, ali u njenoj ličnoj karti piše da je rođena u Tuzli i, kako je sama rekla, samo njen deda je živeo na Kosovu.

Na estradi se pojavila 1998. godine sa albumom „Kada suza ne bude“, a većinu pesama potpisao je Milić Vukašinović. Ona je do danas izdala šest albuma, a na trećem po redu se našla pesma „Kakvo telo Selma ima“ koju je radio Dragan Brajović Braja.

Bajrami se nakon izdanja petog albuma povukla iz javnosti zbog problema sa bivšim suprugom. Pevačica je jednom prilikom otkrila da je sin 2020. godine pripao ocu, a da ona nije imala novca da plati advokate. Kako je rekla, sin joj je otet iz naručja.

„Tada je donesena odluka da moj sin pripadne ocu. Zbog korone sudovi nisu radili kako treba, a uvek je i bilo kašnjenja. Malo ranije sam otkazala punomoć svom advokatu zato što nisam bila u situaciji zbog pandemije da plaćam, jer, kao što znate, mi pevači smo bili ugroženi. Nisam tada imala novca i s obzirom na to da sam se sve vreme branila od ovog čoveka koji me napada godinama i koji se služi svim i svačim da mene ocrni kao majku“, ispričala je Selama Bajrami. Posle razvoda od Muja Musića preselila se u Beč.

Priznala je za bosanske medije da je u lošim odnosima sa bivšim suprugom.

“Nismo izgladili odnose, ne komuniciramo, ništa se nije promenilo što se tiče njegovog ponašanja, i dalje mi ne da da telefoniram sa malim kad je kod njega, ali evo nadam se da će se to sve sad 10. novembra promeniti“. zaključila je pevačica.

Selma Bajrami našla se i u centru skandala kada ju je hrvatski organizator koncerata optužio da mu nije vratila 8.000 evra koje joj je pozajmio kako bi snimila nove pesme.

Kako je za Kurir rekao tada Mario Lovrić, on je Selmi prvo 5.000 evra da joj je da uradi dve nove pesme, a onda je tražila još 3.000 evra da da Dejanu Abadiću za pesmu. Koliko je bahata i umislila da je zveda otkrio je upravo Lovrić koji joj je zakazao nastup za 3.500 evra, a ona je odbila jer navodno ona ne peva ispod 5.000 evra po klubovima. Kada je tražio svoj novac nazad, pevačica ga je blokirala na svim telefonima. Bajramijeva je tokom svoje karijere pokazala da nema mnogo respekta ni prema kolegama, ali ni voditeljima, pa je tako kritikovala Ognjena Amidžića i njegovu emisiju i goste, da bi se posle pravdala.

Naime, dok je gostova u Amidži šou, došlo je i do prepirke sa Ognjenom Amdižićem zbog pitanja koji je uputio Eri Ojdaniću s koliko je žena spavao, na šta se pevačica nadovezala.

– Jako važna informacija s koliko je spavao – rekla je Selma, a Ognjen se nadovezao i upitao je u čemu je problem:

– Da li je informacija kada pitaju Hulija Iglesijasa s koliko je žena spavao? – nadovezao se voditelj.

Potom je Selma optužila upravo voditelja da joj on smešta aferu sa “dvoglavim orlom”.

– Prisutna sam u medijima, gostovala sam u najgledanijim emisijama, pretpostavljam da sam nekome zasmetala. Ja sam došla i zasijala, a u jednoj emisiji koja je išla uživo sam reagovala na neke stvari, jer sam imala potrebu da to uradim kao žena, dama, majka. Tu emisiju su gledali i moji roditelji. Neki su se uvredili, moguće je da su na neki način ti što su bili u emisiji ili vodili emisiju tražili neki razlog da mene ocrne u medijima, iskoristili su taj momenat, ja sam kolateralna šteta i žrtveno jagnje.

Ognjen se nije mnogo potresao.

– Isključio sam se iz te priče, to je toliko nebitna stvar, potpuno nevažno – bio je jasan Ognjen. kurir.rs