Ilda Humić pokazala kako njen muž izgleda nakon presađivanja kose: “Relja Popović could never”

Showbizz

Ilda Humić pokazala kako njen muž izgleda nakon presađivanja kose: “Relja Popović could never”

Iilda Humić, jedna od najpopularnijih bh. influenserki, je pokazala kako njen suprug Edin izgleda nakon presađivanja kose i nasmijala pratitelje na Instagramu Presađivanje kose je trenutno jedan od najpopularnijih zahvata na koji se muškarci odlučuju, a ni Edin nije odolio trendu. Zahvat je obavljen u jednoj sarajevskoj klinici.

Ona je nakon toga podijelila njegovu fotografiju uz opis: “Relja Popović could never”.

“Bravo, ljudi. Samo naprijed, uz vas smo”, “Već mu je čuperak narastao”, “Ima da se Ilda ponovo zaljubi u tebe”, “Sad će biti kuštro, kako kaže pokojni Mustafa Nadarević”, neki su od komentara na Instagramu.

Inače, Ilda je u augustu objavila sretnu vijest da očekuju četvrto dijete, a brojni pratitelji su im u komentarima uputili čestitke.

“Iks, kajne, halt! Niht više, klapna, katanac… Samo su neki od odgovora na pitanje o još jednom čeljade, ali isto tako kažu: ‘Kuj planove da ti se Bog smije’. Tobe ja Rabbi, meni se baš nasmijao i hvala mu na tome jer će nas obradovati sa četvrtim djetetom. Mnogi su već skontali, naslutili po mojim raznim prijenosima zadnjih dana i da ja ne bih dalje pokušavala da se pravim budala, tajnovitost nikad nije bila osobina koja me krasila”, navela je.

Dodala je da njoj stomak raste takvom brzinom da je bolje da kaže odmah.

“I što Edin i ja nedavno rekosmo: Šteta da se ovakva loza ne proširi”, poručila je. klix.ba