“JA SAM INVALID, A MIKI ĐURIČIĆ ME JE OJADIO ZA 26.000 DINARA!” SKANDALOZNA ISPOVIJEST

Showbizz

“JA SAM INVALID, A MIKI ĐURIČIĆ ME JE OJADIO ZA 26.000 DINARA!” SKANDALOZNA ISPOVIJEST

Nekadašnji zadrugar Miki Đuričić našao se u centru skandala, jer su isplivale šokantne tvrdnje na njegov račun. Tiktokerka koja se predstavlja kao Jelena Maša iznijela je niz detalja u javnost.

-Koliko vrijedi Miki Đuričić? 26.000 dinara. Veliki Miki iz Kupinova! Kad bi vi znali šta sve ja znam o njemu… Ja imam jako, jako moćne prijatelje, koje neću imenovati. Gostovaću kod Jovane u jutarnjoj emisiji, pa ćemo tamo da vidimo kom opanci, kom obojci. Ja sam invalid, nastradala sam sa četiri godine. Ako je on riješio da zavrne invalida, a ima dvoje djece, pa nema veze… On se kocka, pozajmi pare i ne zna da ih vrati. Zna i da laže, to zna odlično, i da prosjači – govorila je Jelena.

@jelena.masa0

♬ original sound – Jelena Masa 🍀🍀🌞🥲🎂🍨🍸

-Imam sve skrinšotove, čuvam za emisiju kod Jovane Jeremić. Prodade se Miki za 26.000! Imam čak i slike njegove, sve ću to transparentno pokazati, a da l’ će me tužiti, pa kako će, kad nema ni 26.000 da vrati. U Inđiji je sad, tamo živi… Da plati čovjek nekog da pretuče, pa neće niko da tuče nekoga za 26.000. Bog sve gleda! Imaš dvoje djece, ja nemam ništa, izgubila mamu, izgubila tatu… On se tek oženio, izgleda da će se brzo i razvesti, kad žena sazna sve – dodala je Jelena u obraćanju na pomenutoj društvenoj mreži.
Nakon toga joj je, kako Jelena tvrdi, slao sljedeće poruke: “Skini ono, inače ti neću uplatiti! Eto, to je moja molba, neću te moliti, ako ono vrijedi 200 evra koje su meni uplatila… Eto, toliko košta objava”, kao i: “Nećeš dobiti ako ne skineš objavu! Ne mogu da se ne mešam”.

Maša je pokazala i šta joj je Miki Đuričić ranije slao: “Jelo, sem hvala, ne znam šta da ti kažem veliko, sve sam završio, mislim platio, sutra po potvrdu, samo javi jesi li okej”, dok bi mu ona odgovarala: “Boli me glava, sve je okej, 20 ćeš sve odjednom vratiti, kao po dogovoru, i to je to”, a više detalja pogledajte u galeriji koja sledi pulsonline.rs