Ovo niko nikad nije otpjevao kao ti“, Šejla Zonić oduvala hit Lepe Brene, žiriju popadale vilice…

Showbizz

Ovo niko nikad nije otpjevao kao ti“, Šejla Zonić oduvala hit Lepe Brene, žiriju popadale vilice…

Večerašnju emisiju otvarila su dva pjevačka titana, Ivana Šundić iz tima Snežane Đurišić i Šejla Zonić Cecina pulenka koje su na samom startu oduševile žiri i publiku svojim vokalnim sposobnostima.

Nakon što su obije takmičarke dobile maksimaln broj glasova žirija, uslijedila je akapela u kojoj je Ivana pjevala „Obraše se vinogradi“, a Šejla „Jednaest“, kada je prednost od pet glasova dobila Zonićeva, dok će se Snežanina takmičarka boriti u baražu

– Djevojke su dobro pjevale. Ivana je pjevala dosta tačno, ali bih voljela da ti tvoji ukrasi izlaze brže.

Šejla sve je bilo fanatstično, bravo i mislim da si Breninu pjesmu otpjevala kao niko nikada do sada u ovom takmičenju, bravo– dala je svoj sud Šerifovićeva sa kojom se složio Popović. Mili je jedini koji je dao prednost Ivani nakon akapele želeći da podrži njen talenat i potencijal.

– Ja sam dao prednost na akapeli Ivani, nešto ima u toj njenoj boji i tom stavu djeluje mi kao finalni proizvod, ali fali ti da ptitisneš i energije i vjerujem u tebe.

Ipak, Šejla je bila tačnija i prezentnija– istakao je Mili, dok je Viki smatrala da je kumina kandidatkinja bila daleko bolja. Đorđe David je primetio da je Ivana znatno bolja u ovom krugu, ali da je imala snažnog protivnika koja je ubica na sceni.

Bosanac je Šejli zamjerio kako Silvanina pjesma nema „h“ u originalu i da je u strofi Brenine pesme bila u falšu, ali da je inače odlična, dok je i Ivani pporučio da da je dobra pjevačica.

Pored pohvala za takmičarku koja je prošla direktno, Ana Bekuta uputila je kompliment Šundićevoj.

– Ivana, mnogo je to lijepo, jedna si od rijetkih koja je uhvatila moju nit u interpretaciji, slušam izvođenje mojih pjesama ali to nikome nije pošlo za rukom osim tebi.

Nakon pohvala mentora, Popović je imao posebnu želju da Ivana i Snežana zajedno otepvaju „Obraše se vinogradi“, a kako je to zvučalo pogledajte u videu ispod: grand.nova.rs