Doktorka Sara nađena mrtva u kući vjerenika, prije nje još jedna žena umrla na istom mjestu: Sumnja muči porodicu

Region

Doktorka Sara nađena mrtva u kući vjerenika, prije nje još jedna žena umrla na istom mjestu: Sumnja muči porodicu

Policija je saopštila da nema očiglednih znakova borbe i klasifikovala je kao iznenadnu smrt. Međutim, zvanični izveštaj sudske medicine još uvijek nije dostupan Doktorka iz Misurija pronađena je mrtva u kući svog vjerenika, tri godine nakon što je još jedna žena umrla u njegovoj kući.

Dr Sara Svini (39) nađena je mrtva u kući svog vjerenika, lokalnog šefa vatrogasaca Roberta Dausa, u subotu, prenio je Fox news. Policija je saopštila da nema očiglednih znakova borbe i klasifikovala je kao iznenadnu smrt.

Međutim, zvanični izveštaj sudske medicine još uvijek nije dostupan.Prije više od tri godine, Grejs Holand (35) umrla je od jedne prostrelne rane u glavu u Dausovoj kući, njenog tadašnjeg vjerenika. Policija je zaključila da je Grejs izvršila samoubistvo, ali njena porodica vjeruje da je istraga narušena zbog Dausovog statusa u vatrogasnoj službi.

“Žao nam je zbog još jedne smrti, posebno što se radi o mladoj osobi.

Nadamo se da će ovoga puta u potpunosti istražiti tragediju”, rekao je advokat porodice Holand o smrti Svini. Porodica je u julu 2023. podnela tužbu protiv vatrogasca zbog smrti. Do danas, Daus negira bilo kakvu nepravdu u smrti Grejs.

Porodica njegove bivše vjerenice govori da su imali toksičnu vezu i tvrde da je bila puna zlostavljanja i pritiska. U tužbi porodica Grejs Holand optužuje vatrogasca, između ostalog, da kontroliše finansije svoje supruge. Prema riječima majke Sare Svini, njena kćerka i Daus upoznali su se dok je ona radila u hitnoj službi nakon što se preselila u Sent Luis.

Za sada nije poznato da li Sarina porodica sumnja da njen verenik ima veze sa smrću. (Telegraf.rs)