DEVOJKA UMRLA TOKOM ODNOSA SA FUDBALEROM: Zbog jednog detalja pokrenuta istraga!

Region

DEVOJKA UMRLA TOKOM ODNOSA SA FUDBALEROM: Zbog jednog detalja pokrenuta istraga!

Fudbaler brazilskog Korintijansa Dimas Kandido de Oliveira Filjo (18) trenutno je pod istragom policije u svojoj zemlji, jer je nakon intimnih odnosa sa njim preminula njegova devojka Livija da Silva. Kako prenose mediji iz Brazila, Liviji je pozlilo dok su vodili ljubav, a Dimas je odmah pozvao hitnu pomoć. Livija je prebačena u bolnicu, gde je preminula.

Preminula devojka doživela je četiri srčana udara tokom odnosa sa fudbalerom, a policija je otvorila istragu protiv fudbalera jer je njegova izabranica imala posekotinu u vagini, koja je krvarila. Prvi srčani udar Livija je doživela tokom odnosa, drugi u vozilu hitne pomoći, a treći i četvrti nakon što je hospitalizovana. Ipak, postoje osnovane sumnje da srčani udari nisu jedini uticali na smrt nesrećne devojke.

“Ono što policija istražuje jeste da se utvrdi da li je bilo nasilja ili unošenja nekog predmeta u vaginu. Igrač je pod istragom, smrt je sumnjiva. Trenutno nemam više informacija jer je čitav slučaj veoma složen”, rekao je advokat preminule Livije. Po prvim informacijama, u njenom telu i u telu mladog fudbalera nema tragova narkotika ili alkohola, a jedini porok bile su im elektronske cigarete.

Po rečima mladog fudbalera, Livija i on su dva puta imali odnose, a prilikom drugog je primetio da mu je partnerka bez svesti. Odmah je pozvao hitnu pomoć, očekujući da mogu da stignu dovoljno brzo i spasu život devojci koju je upoznao preko Instagrama. Nije poznato da li su Dimas i Livija dugo bili zajedno ili je ovo bila samo avantura. (MONDO/D. N.)