DEVEDESETIH SU SVI PRIČALI DA JE ARKAN ŠIŠAO NA ĆELAVO: Ceca Priznala Da Ga Se Plašila – Isplivao Stari Snimak Pevačice!

Uncategorized

DEVEDESETIH SU SVI PRIČALI DA JE ARKAN ŠIŠAO NA ĆELAVO: Ceca Priznala Da Ga Se Plašila – Isplivao Stari Snimak Pevačice!

Svetlana Ceca Ražnatović karijeru je počela osamdesetih godina prošlog veka, kada je kao tinejdžerka otpevala pesmu “Cvetak zanovetak” i postala apsolutni hit.

S godinama se menjao njen imidž – prvo je nosila frizuru “fudbalerku” i oblačila se primereno godinama, potom je tapirala kosu i isticala atribute, a onda, nedugo pre nego što će i upoznati budućeg supruga Željka Ražnatovića, javnost je već brujala da je “Arkan ošišao na ćelavo”.

Nosila je perike u spotovima, a nedugo nakon što je stupila u brak sa vođom Srpske dobrovoljačke garde Ceca je u spotovima pokazivala kratku kosu. Jednom prilikom se, gostujući kod Milovana Ilića Minimaksa u emisiji, prisetila tračeva koji su kolali.

“To je bila ljubav na prvi pogled… Pa šta znam, ja sam se njega strašno plašila, nimalo mi nije bio simpatičan. Čitala sam o njemu i imala sam iskrivljenu sliku, kad je trebalo da pevam za Dan garde ja sam bila preplašena, ali tada su se stvari promenile u moju korist, ali i njegovu”,započela je Ceca, a Arkan se nadovezao:

“Nije bilo tako, bilo je: ‘Daj da upoznam tu devojku Cecu’, umilnim glasićem i dodao je: ‘Baš mi je milo da upoznam devojku koju šišam godinu dana, a ne poznajem je’. Ja sam tu pala u nesvest. Čula sam to za šišanje, to je bilo strašno. Pa su se pitali da li nosim periku”, rekla je Ceca 1996. godine u emisiji “Maksovizija”. (mondo.rs)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli 𝐅𝐀𝐍 (@cecanastasija)