SAZNALA SAM DA ME MUŽ VARA, PA SAM MU PRIREDILA BRUTALNU OSVETU: Skinula sam dušek a onda ga TAKO OBRUKALA da su se komšije čudile

Ispovijesti

SAZNALA SAM DA ME MUŽ VARA, PA SAM MU PRIREDILA BRUTALNU OSVETU: Skinula sam dušek a onda ga TAKO OBRUKALA da su se komšije čudile

Saznanje da je partner bio neveran je užasno iskustvo, a žrtve “leče rane” na različite načine. Jedan od njih je – osveta. Neimenovana žena odlučila je da celom svetu otkrije šta je njen partner učinio, a mnogi smatraju da je otišla predaleko.

Nesvakidašnja priča osvanula je na Redditu, a potom je postala viralna. Žena je skinula dušek sa bračnog kreveta i crvenom bojom ispisala sledeću poruku:

– Promenila sam brave. Odnesi dušek u njenu kuću. Razvodim se. Rekla sam deci šta si uradio u našem krevetu i više ne vole tatu.

Potom je dušek postavila ispred kuće da ga vide komšije, ali i objavila fotografija na internetu, prenosi Mirror. Mišljenja ljudi su podeljena u ovom slučaju, posebno jer su u priču umešana deca. Jedni podržavaju njen potez i kritikuju nevernog supruga.

“Zašto da deca ne saznaju da je neko važan u njihovom životu loša osoba? Mislim, ne bih ispričao detalje, ali ako znaju šta je seks, trebalo bi da znaju da je njihov otac bio neveran”. Drugi osoba se nadovezala: “Deca zaslužuju da znaju zašto se njihova porodica raspada. Očigledno morate da se pobrinete za njihove godine, ali deca su pametnija nego što mislimo“.

Ipak, mnogi nisu svi podržali ovakvu osvetu.

“Želite da kaznite partnera zbog prevare i to je u redu. Ipak, vaša deca zaslužuju da imaju dobar odnos s ocem, a ne da ga klevetaju zbog nečega što nije povezano s njima”, napisao je jedan korisnik.

Da li smatrate da je žena preterala, ili ne? Napišite nam u komentarima. (Kurir.rs/Telegraf.rs/A.G.)