MOJ OTAC (55) ČEKA DETE S MOJOM NAJBOLJOM DRUGARICOM (22): Čim nam je ušla u kuću, odmah ga je PIKIRALA, a onda sam doživela ŠOK

Ispovijesti

MOJ OTAC (55) ČEKA DETE S MOJOM NAJBOLJOM DRUGARICOM (22): Čim nam je ušla u kuću, odmah ga je PIKIRALA, a onda sam doživela ŠOK

Amerikanka Džoni upoznala je prijateljicu Džinu (22) sa svojim 55-godišnjim tatom Dejvidom na novogodišnjoj zabavi. Nakon nekog vremena saznala je da su njih dvoje u vezi, te da čak čekaju dete. Naravno, o njihovom odnosu nije imala pojma.

Džoni kaže da joj je Džina bila jedna od najboljih drugarica i da su bile nerazdvojne, zajedno su provodile rođendane, išle na putovanja i večere. Tako je Džina često završila i kod Džoni, a druženje bi nastavile kod kuće.

– Pre nego što je Džina počela da se zabavlja s mojim tatom, bile smo najbolje drugarice, bukvalno smo sve radile zajedno – navela je Džoni u emisiji “Dr Phil”.

– Išle smo u barove, ona je dolazila kod mene, ja bih išla kod nje, zajedno smo išle na porodične događaje – ispričala je.

– Čak smo išle zajedno na putovanja. Otišle smo i zajedno na moj rođendan – objasnila je Džoni.

Međutim, Džoni kaže da se sve promenilo kada je Džina iza njenih leđa počela da se viđa s njenim ocem, Dejvidom. Uskoro je i zatrudnela i sada će njen tata i drugarica postati – roditelji.

– Čim je došla kod mene, videla je da imamo novca, čim je ušla u kuću – tvrdi Džoni, prisećajući se ključnog trenutka.

– Htela je obilazak kuće, davala komplimente govoreći kako je lepo i nastavila kasnije da priča o tome – priseća se.

Pet meseci kasnije, Džoni je saznala da su u vezi, ali preko neke treće osobe.

– Srce mi je potonulo u želudac. Pomislila sam, šališ li se? – priseća se.

– Džina je najenja osoba i gladna je novca. Ušla je u ovu vezu da bi izgradila sebi život – zaključila je razočarana Džoni, piše The Sun. (Kurir.rs/ The Sun/ L. S)