KARLEUŠA BIJESNOM MAŠINOM DOŠLA NA KONCERT DRAGANE MIRKOVIĆ: Jelena urnisala Breskvicu i progovorila o RATU sa Cecom! (VIDEO)

Showbizz

KARLEUŠA BIJESNOM MAŠINOM DOŠLA NA KONCERT DRAGANE MIRKOVIĆ: Jelena urnisala Breskvicu i progovorila o RATU sa Cecom! (VIDEO)

Pjevačica Dragana Mirković večeras pravi prvi koncert u Areni u Beogradu, od zakazana dva, povodom obilježavanja 40 godina karijere. Posebno raduje vijest da je ovaj koncert humanitarnog karaktera, te će sreću donijeti ne samo publici u Areni već i onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Dragana je nedavno objavila da će se odreći prihoda sa cijele svoje turneje “Do posljednjeg daha” u korist onih kojima je to najpotrebnije. Ispred Arena pred našim objektivima pozirala je pjevačica Jelena Karleuša. Ona je izašla iz skupocene bijesne mašine u crnoj haljini, u kojoj su joj bila gola leđa, pa je to svima privuklo pažnju. Jelena je pred našim kamreama podijelila prve utiske pred Draganin koncert.

-Čule smo se, ovo nije moglo da prođe bez mene. U svim bitnim, lijepim i teškim situacijama Dragana je bila uz mene. Naravno da ću da podržim, dođem i budem dio na svaki način. Dragana je uvijek bila neko ko puno novca daje u humanitarne svrhe. Ona puno ima i još više da – govorila je Jelena, pa progovorila o ratu sa Cecom Ražnatović:

– Kako se ona zove?

-Srpska Maćeha ne može nikome da uništi karijeru, ali i nad maćehama postojoća maćahe. Šta da kažem na tu temu?Pred izlazak moja dva albuma čekalo se da mi se namjerno strajkuje kanal tri puta da bi bio ugašen jer nikako drugačije nisu mogli da me spriječe da napravim ono što sam napravila  Nisam mogla da uđem u trending, počela sam od nule, kao da sam početnik. Ja od takve osobe cijelog života doživljavam podle udarce, ja jasno pričam, a ona rade podmuklo. Ja se u mom ratu borim sama. Sve dođe na svoje, karma radi svoje i kapak radi sve više – govorila je Jelena.

Jelena je takođe kratko prokomentarisala odgovor Anđele Ignjatović Breskvice na njenu prozivku, tako što je rekla da želi duet sa Cecom.

– Mala je neverovatno glupa – poručila je Karleuša za Republiku. ekskluziva.ba