ANDREA KONAČNO IZGLEDA ONAKO KAKO JE ODUVEK ŽELELA: Sada Ima Novi Cilj

Zanimljivosti

ANDREA KONAČNO IZGLEDA ONAKO KAKO JE ODUVEK ŽELELA: Sada Ima Novi Cilj

Andrea Ivanova redovno dospeva na naslovnice zbog svog izgleda, zbog kog je potrošila procenjenih 1800 evra samo na filere za jagodice.

Ova 25-godišnja bugarska influenserka se nada da će postići novi rekord najvećih obraza na svetu. Doduše, njen je cilj izazvao određene probleme, posebno u ljubavnom životu, pa je tako ranije priznala da se “bori” s pronalaskom ljubavi, uprkos tome što joj muškarci na internetu posvećuju mnogo pažnje.

Iako je nestrpljiva i želi da se “ludo i istinski zaljubi” što pre, kaže da će joj odgovarati samo neko ko prihvata njen izgled u potpunosti.

– Ako sam u vezi s nekim, a on mi kaže da mu je neprijatno dok sa mnom ide ulicom ili javnim mestima, tada ćemo raskinuti – izjasnila se Andrea.

– Osećaću se loše i uvređeno, pa ću onda morati da tražim novog partnera kome moj izgled neće smetati – rekla je i objasnila kako bi volela da se ludo i istinski zaljubi i upozna pravog partnera za sebe, jer tvrdi da je ljubav “nešto najlepše i najznačajnije na ovom svetu”.

Andrea tvrdi da je u prošlosti imala “loših” iskustava kada je u pitanju ljubav te se nije osećala cenjenom. Sada je zbog toga izbirljivija po pitanju muškaraca s kojima izlazi i naučila je da stavi svoje mišljenje na prvo mesto, odnosno, ispred tuđih.

– Imala sam partnere koji su mi savetovali da promijenim svoj izgled i da ne budem toliko ekstravagantna. Nikad ih nisam slušala i uvek smo se svađali – objasnila je.

Uprkos negativnim komentarima na internetu, 25-godišnjakinja obožava svoj izgled. (kvalitetvremena.com)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Andrea Ivanova (@andrea88476)