PREŽIVEO SAM POKUŠAJ UBISTVA NAJPOZNATIJE CRNE UDOVICE: Kad sam je prevario napravila mi je SAČEKUŠU, ovako sam izvukao ŽIVU GLAVU

Region

PREŽIVEO SAM POKUŠAJ UBISTVA NAJPOZNATIJE CRNE UDOVICE: Kad sam je prevario napravila mi je SAČEKUŠU, ovako sam izvukao ŽIVU GLAVU

Griselda Blanko, poznata i kao kokainska kuma, čija je kriminalna karijera pretočena u Netflixovu sada već hit seriju, pokušala je da ubije i jednog svog partnera s kojim je tada bila u ljubavnoj vezi nakon što je saznala da ju je prevario. Bivši partner kolumbijske narko-šefice Čarls Kozbi, koji je delovao u Majamiju od 1970-ih do ranih 2000-ih, sada je za “This Morning” progovorio o životu sa šeficom kartela koja je ubijena 2012. godine.

Čarls, takođe bivši trgovac kokainom iz Oklanda u Kaliforniji, otkrio je da je Griselda pokušala da ga ubije nakon što je bio neveran.

“Pokušala je da me ubije jer sam je varao. Unajmila je detektiva da me prati, a on je otkrio moju mrežu laži, prevare i izdaje, pa je pokušala da me ubije. Nakon toga sam joj oprostio. Izvinila se i sve je bilo kao i obično”, priznao je Čarls.

Takođe je progovorio nešto više o atentatu koji je preživeo zbog Griselde, te je otkrio da mu je pancir spasao život.

“Bio sam oko tri kilometra od mamine kuće u Kaliforniji i dva tipa u Mustangu preprečila su mi put i počela da pucaju na mene. Srećom, nosio sam pancirku i upila je četiri metka”, rekao je pa dodao:

“Kada smo razgovarali četiri dana nakon incidenta, rekla mi je da je bila ljubomorna. Njena stvar je bila u tome da ona stvarno nije volela belkinje, a ja sam izlazio s belkinjom. Varao sam Griseldu s plavokosom belkinjom plavih očiju, pa je to još više podstaklo njen bes.”

Čarls je takođe istakao da je Sofija Vergara, koja glumi Griseldu, uradila sjajan posao.

“Imao sam priliku da pogledam svih šest epizoda. Ima tu nešto fikcije, ali što se tiče Sofije Vergare, ona je odlično odigrala tu ulogu. Preuzela je Griseldine manire i zapravo se pretvorila u Griseldu Blanko. Kad sam pogledao seriju, imao sam osećaj kao da ponovo gledam Griseldu Blanko”, izjavio je.

Inače, Griselda je na vrhuncu svoje narkomanske karijere zarađivala 80 miliona dolara mesečno, a dok su bili u vezi, pomogla je Čarlsu da proširi horizonte svog posla s drogom, zbog čega je ostvario veliku zaradu i stvorio svoje ime u industriji. (Kurir.rs/ Dnevnik.hr/ L. S)