Na svadbi sina sam shvatila da je SNAHA MOJA KĆERKA koju sam IZGUBILA PRIJE 20 GODINA: Rekla sam joj

Ispovijesti

Na svadbi sina sam shvatila da je SNAHA MOJA KĆERKA koju sam IZGUBILA PRIJE 20 GODINA: Rekla sam joj

Mnogi usvojitelji često su vrlo uporni u namjeri da djeca, čij su oni sada zakonski roditelji, upoznaju i biološke roditelje, ukoliko oni to žele, da predupredili potencijalni incest.

Međutim, kada pronađete izgubljeno dijete, teško da socijalne službe imaju bilo kakve podatke o biološkoj porodici, pa vam se može desiti što i jednoj djevojci iz Kine koja je na sopstvenom vjenčanju upoznala ženu koja ju je rodila.

Sve se desilo u Sudžouu, provinciji Đangsu u Kini 2021. godine. Jedna Kineskinja ženila je sina, a onda je primetila mladež na ruci svoje nove snaje, koji je bio sličan onom na ruci njene davno izgubljene kćerke. Nije željela da odmah napravi scenu, pa je prišla roditeljima svoje snaje i pitala ih da li je ona kojim slučajem usvojena prije više od 20 godina. Nevjestina porodica je bila zbunjena pitanjem, jer je to bila tajna.

Ipak, na kraju su joj otkrili da su preijjmnogo godina pored puta pronašli djevojčicu koju su odgajali kao rođenu kćerku. Na kraju je majka shvatila da je to zaista njena izgubljena kćerka.

Čuvši priču, mlada je briznula u plač i željela je da sazna više o svojim biološkim roditeljima jer nije znala ništa o tome. Potom je mlada opisala dan venčanja i trenutak upoznavanja biološke majke kao “srećniji od samog dana vjenčanja”.

Istovremeno je brinula o udaji jer joj je budući muž zapravo brat, ali svekrva je otkrila da je i on usvojen, tako da zapravo nisu brat i sestra.Naime, žena je davno usvojila dječaka nakon što je izgubila svaku nadu da će  pronaći nestalu kćerku. Tražila ju je godinama, ali uzalud.

Mladi je laknulo kada je to saznala i par je završio svoje svadbene rituale, preneo je “Daily Mail”. titox.net