SRAMOTA ME ZBOG NORE! Oglasila se Sita nakon Asminovog p*rno snimka

Showbizz

SRAMOTA ME ZBOG NORE! Oglasila se Sita nakon Asminovog p*rno snimka

Asmin Durdžić, postao je poznat javnosti nakon što je njegova bivša partnerka, bosanska starleta Aneli Ahmić ušla u rijaliti i javno ga optužila da ju je prevario sa starletom Stanijom Dobrojević. Nakon toga, Durdžić gotovo svakodnevno iznosi sav prljav veš iz odnosa sa Aneli, a uporedo pokušava da ponovo pridobije Stanijino povjerenje i ljubav.

Naime, na eksplicitnom snimku Asmin ima vrelu akciju sa nepoznatom djevojkom, dok su oko njega njegovi drugari koji sve to snimaju, te mnogi tvrde da su u pitanju bahanalije. Oni su potpuno goli, te rade ono što se radi u četiri zida, bez publike.

Snimak je izazvao kataklizmu na društvenim mrežama, a svi se pitaju priliči li ovako nešto gospodinu, kakvim se Asmin predstavlja.
za Hype tv se ekskluzivno oglasila i Sita Ahmić. Sestra Aneli Ahmić poručila je da je Asmin navodno namjerno snimao sebe, kao i da sve to radi zbog kćerke:

“A šta ću ti reći . Iskreno on je na sve spreman pa i pustiti ovo. Hoće megaslavu sramota me zbog Nore vjeruj mi. Ali ima Boga” rekla je Sita. hypebih.ba